Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών στον ΓΕΡΜΑΝΟ με προσφορές!

1 έτος πριν
ημέρα τηλεπικοινωνιών

Τη 17η Μαΐου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας, όπως είναι η πλήρης ονομασία της, ως φόρος τιμής στην Παγκόσμια Τηλεγραφική Ένωση που συστάθηκε το 1865. Κάθε χρόνο, γιορτάζουμε το δικαίωμα όλων στην επικοινωνία και θυμόμαστε πως, από την παρουσίαση του τηλέγραφου και την ένταξή του στην κοινωνία πίσω στο μακρινό 1844 μέχρι τα κινητά με 5G του σήμερα, η επικοινωνία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας μας.

Από τον τηλέγραφο στο τηλέφωνο, στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τα κινητά και το ίντερνετ, η ανάγκη μας για επικοινωνία έχει ικανοποιηθεί με πολλούς τρόπους στο παρελθόν και σήμερα υπάρχουν ακόμη περισσότεροι. Οι τηλεπικοινωνίες είναι παντού στη ζωή μας για να ζούμε ακόμα περισσότερα. Στην covid εποχή μας κράτησαν ενωμένους και πλέον έχουν ενταχθεί ακόμα πιο δυνατά στην καθημερινότητά μας για να ζούμε ακόμα περισσότερα!

Με την αφορμή αυτή, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών από τις 17-21 Μαΐου με tech προϊόντα σε προσφορά που φτάνει έως το 55%.

Μίλησε με όλους, με τον τρόπο που σε βολεύει!

Η πρώτη μας πρόταση για την κατηγορία των smartphones είναι το iPhone 12 της APPLE το οποίο και διατίθεται σε ακόμα καλύτερη τιμή για λίγες ημέρες. Με σχεδιασμό που φέρνει μνήμες από τις πρώτες γενιές, το iPhone 12 5G αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και κορυφαία σε επιδόσεις smartphone της αγοράς. Υποστηρίζει συνδέσεις με 5G δίκτυα για πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες στο ίντερνετ ενώ η οθόνη 6,1" Super Retina XDR, στηρίζεται στην AMOLED τεχνολογία προσφέροντας κορυφαία χρώματα. Στο εσωτερικό η παρουσία του A14 Bionic αποτελεί εγγύηση για εξαιρετικές επιδόσεις ακόμα και αν δοκιμάσετε να τρέξετε κάποιο από τα σουπερ απαιτητικά παιχνίδια του App Store. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα καλύτερα συστήματα κύριας κάμερας στο πίσω μέρος με ευρυγώνιο και υπερευρυγώνιο αισθητήρα που δείχνει τα δόντια του όχι μόνο σε φωτεινές λήψεις αλλά και σε πολύ πιο απαιτητικές καταστάσεις.

Για κάτι οικονομικότερο που να ανήκει στην κατηγορία των mid-range smartphones, το XIAOMI Redmi Note 10s είναι επίσης διαθέσιμο σε τιμή προσφοράς και δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο. Θα μπορείς να κάνεις βιντεοκλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να τους απολαμβάνεις στη μεγάλη οθόνη AMOLED, με εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, διαθέτει μεγάλη μπαταρία και ταχεία φόρτιση για να περνάς περισσότερο χρόνο επικοινωνώντας μαζί τους από ότι μακριά τους και, φυσικά, είναι ένα έξοχο smartphone για πολλά περισσότερα – από σερφάρισμα στο ίντερνετ μέχρι φωτογραφίες και παιχνίδι.

Αν είσαι συνέχεια σε κλήσεις και θέλεις ένα αξιόπιστο κινητό που θα βρίσκεται εκεί για εσένα, όλη τη μέρα, τότε μην κοιτάξεις παραπέρα από το TCL 30SE. Κομψό design, δυνατή κάμερα και κυρίως, μεγάλη μπαταρία που θα σου επιτρέψει να το χρησιμοποιείς όσο χρειάζεσαι χωρίς να… ψάχνεις για φορτιστή όταν δεν το περιμένεις. Πρόκειται για μια από τις πιο αξιόπιστες συσκευές που μπορείς να βρεις στην κατηγορία των entry-level smartphones και, αναμφίβολα, αξίζει μια ματιά.

Ξεχωριστές προτάσεις

Ψάχνεις μήπως 8ιντσο tablet σε απίστευτη τιμη; Τότε το ALCATEL Tab 3T 8” 2/32GB 4G είναι αυτό που αναζητάς, ένα tablet με οθόνη HD 8" για ξεκούραστο διάβασμα, παρακολούθηση βίντεο ή βιντεοκλήσεις, όμως όχι στα όρια του «τεράστιου» που κουράζει. Θα μπορείς να το έχεις παντού μαζί σου, αφού εύκολα χωράει σε οποιαδήποτε καθημερινή τσάντα, για να μην το αποχωρίζεσαι ποτέ. Μάλιστα, δέχεται κάρτες SIM οπότε θα μπορείς να συνδέεσαι στο διαδίκτυο από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, αρκεί να έχεις κάλυψη σήματος, για να σερφάρεις στο ίντερνετ, να αναζητήσεις πληροφορίες, να μοιραστείς περιεχόμενο ή να καλέσεις κάποιον μέσω εφαρμογών κλήσεων και βιντεοκλήσεων.

Όμως, η επικοινωνία δεν είναι μόνο το μέσο, αλλά κι ο τρόπος με τον οποίο τη φέρνεις στα μέτρα σου. Για αυτό, τα εξαιρετικά ακουστικά της HUAWEI, τα HUAWEI Freebuds Pro, σου… κλείνουν το μάτι με εξίσου εξαιρετική τιμή. Είναι μικρά και διακριτικά, αλλά αντέχουν έως και 36 ώρες χρήσης σε συνδυασμό με τη φόρτιση που παρέχει η θήκη, παράλληλα ενσωματώνοντας ισχυρό noise cancelling για να αφαιρεί τους ήχους του περιβάλλοντος και να εστιάζεις καθαρά σε όσα μετρούν. Είτε από κινητό ή tablet είτε από laptop, μπορείς να τα συνδέσεις εντελώς ασύρματα και να απολαύσεις όσα προσφέρουν με ευκολία, για να πας τις κλήσεις σου σε άλλο επίπεδο ή να τα χρησιμοποιείς για ψυχαγωγία και μουσική με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αν έχεις smartphone με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, θα σου προτείναμε να ρίξεις μια ματιά στη BELKIN Bold, μια βάση ασύρματης φόρτισης που ξεχωρίζει για το design της και εντυπωσιάζει με την απόδοσή της. Είναι συμβατή με όλα τα smartphones τα οποία υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση Qi, για να φορτίζεις γρήγορα χωρίς ενοχλητικά καλώδια ενώ η βάση στήριξης δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσεις το κινητό σου σε κάθετη ή οριζόντια στάση και, κατά τη διάρκεια της φόρτισης, να συνομιλήσεις, να διαβάσεις ένα μήνυμα, ή ό,τι άλλο επιθυμείς.  Έκπληξη αποτελεί και η παρουσία ενσωματωμένου ηχείου το οποίο θα σου επιτρέψει να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική με δυνατό και κρυστάλλινο ήχο του. 

Κι επειδή το δικαίωμα στην επικοινωνία είναι υπόθεση όλων, τα παιδιά δε θα μπορούσαν να… μείνουν απ’ έξω. Το TCL MoveTime MT40 είναι ένα έξυπνο ρολόι σχεδιασμένο για παιδιά, με έγχρωμη οθόνη και χρήσιμες λειτουργίες, από δεδομένα άσκησης (π.χ. μέτρηση βημάτων ή απόσταση που διάνυσε) μέχρι “School Time Mode” για να μην το αποσπάει εν ώρα μαθήματος, ενώ η χρησιμότητα εκτείνεται και προς τους γονείς. Για την λειτουργία απαιτείται κάρτα SIM η οποία ανοίγει έναν τεράστιο κόσμο δυνατοτήτων, καθώς συνδυαστικά με την ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο μπορείς ανά πάσα στιγμή να καλέσεις το παιδί και να μιλήσετε όπου κι αν βρίσκεται. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο GPS για να βλέπεις πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή, όπως και κουμπί SOS που σε ειδοποιεί όταν πατηθεί από το παιδί.

Μια ολοκληρωμένη πρόταση για πολλαπλές χρήσεις, το LENOVO IdeaPad Slim 1 είναι ένα laptop 14” που μπορείς να μεταφέρεις εύκολα με βάρος μόλις 1,4 κιλά και να χρησιμοποιείς για εργασία, ψυχαγωγία και οποιαδήποτε καθημερινή χρήση! Προσφέρει οθόνη Full HD και περιλαμβάνει το Microsoft 365 Personal για να είναι όλα γρήγορα και λειτουργικά! Επιπλέον η απλότητα στην χρήση που προσφέρει ένα φυσικό πληκτρολόγιο είναι ασύγκριτη, επιτρέποντάς σου να γράφεις για ώρες με άνεση, ακούγοντας παράλληλα την αγαπημένη σου μουσική από τα 2 ενσωματωμένα ηχεία που υποστηρίζουν τεχνολογία Dolby Audio!

Κάνε το χώρο σου έναν… παράδεισο του ίντερνετ!

Από γραπτά μηνύματα έως βιντεοκλήσεις κι από απλά e-mails έως ολόκληρα κείμενα, το ίντερνετ έχει μεταμορφώσει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε αλλά και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες. Όμως, λίγο-πολύ όλοι έχουμε ζήσει σε σπίτι όπου το Wi-Fi δεν ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε και το ασθενές σήμα ήταν συχνά εμπόδιο σε όσα θέλαμε να κάνουμε.

Για το λόγο αυτό, μπορείς με ένα απλό βήμα να λύσεις ένα τεράστιο πρόβλημα: με το TP-LINK RE450, ένα Wi-Fi Range Extender, επεκτείνεται η εμβέλεια του σήματος Wi-Fi μέσα σε ένα χώρο αναμεταδίδοντάς το. Έτσι, αν τοποθετηθεί σε ένα σημείο όπου έχει καλή κάλυψη όμως από εκεί κι έπειτα η ποιότητα υποχωρεί, τότε θα φροντίσει να το αναμεταδώσει αναζωογονημένο για να μην έχεις κανένα πρόβλημα.

Αν θέλεις να καλύψεις μεγαλύτερους χώρους, π.χ. μια μεζονέτα ή ένα σπίτι με πολλά δωμάτια, τότε η λύση είναι το TP-LINK Deco M5, ένα προηγμένης τεχνολογίας σύστημα που καλύπτει μέχρι και 185 τετραγωνικά μέτρα με ποιοτικό σήμα δικτύου και υψηλές ταχύτητες. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 100 συσκευές, οπότε όσοι κι αν χρησιμοποιείτε το δίκτυο, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις συσκευές σας παράλληλα και δε θα προκύψουν προβλήματα με τη γραμμή. Επιπλέον, προσθέτει ένα ακόμη στρώμα ασφαλείας για μεγαλύτερη προστασία για όσους χρησιμοποιούν το δίκτυο.

Ψάχνεις κάτι πιο μικρό, γρήγορο και μεμονωμένο; Τότε ο αντάπτορας δικτύου TP-LINK AC600 θα αποδειχθεί απρόσμενα καλή λύση, πρακτικά προσθέτοντας δυνατότητες ασύρματου δικτύου σε υπολογιστές που είτε δεν έχουν είτε τα εξαρτήματα δικτύου τους αντιμετωπίζουν προβλήματα. Με το συγκεκριμένο ανταπτοράκι, το οποίο ρυθμίζεται και ξεκινάει λειτουργία σε λίγα λεπτά, μπορείς να δίνεις ασύρματη πρόσβαση δικτύου σε desktops και laptops εξαιρετικά εύκολα κι αξιόπιστα.

Κλείνουμε με μια πιο..σταθερή πρόταση στο χώρο της τηλεφωνίας. Το MOTOROLA T402 Duo είναι ένα ασύρματο τηλέφωνο με μεγάλη, φωτιζόμενη οθόνη, τηλεφωνικό κατάλογο 50 επαφών και ιστορικό για 20 εισερχόμενες και αναπάντητες κλήσεις ώστε να έχεις πάντοτε εικόνα όσων συμβαίνουν. Επίσης, η αυτονομία του αγγίζει τις 10 ώρες λειτουργίας μακριά από τη βάση φόρτισης και -το καλύτερο- στο πακέτο περιλαμβάνονται δύο συσκευές για να τις έχεις σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού.