Αναβάθμισε το στυλ σου με το νέο Smart Band 7 Pro activity tracker της XIAOMI

1 έτος πριν
Smart Band 7 Pro in different colours

Ανάμεσα στην πληθώρα νέου hardware που ανακοίνωσε αυτές τις ημέρες η XIAOMI, ξεχωρίζει το Smart Band 7 Pro.

Πιθανώς το πιο αξιοσημείωτο νέο χαρακτηριστικό του XIAOMI Smart Band 7 Pro είναι η οθόνη του, διαστάσεων 1,64 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED με 70% αναλογία οθόνης προς σώμα, ανάλυση 280 × 456, 326 PPI και 2,5D ενισχυμένο γυαλί. Προσφέρει 150+ προσόψεις ρολογιού, καθώς και προσαρμόσιμη φωτεινότητα οθόνης για άνετη προβολή.

Για να συνοδεύσει τη φαρδύτερη οθόνη, η XIAOMI έχει επίσης επανασχεδιάσει το γραφικό περιβάλλον του band της προκειμένου αυτό να εμφανίζει περισσότερες πληροφορίες. Στα ενδότερα, ένα νέο chipset φροντίζει για τις αυξημένες απαιτήσεις του Smart Band 7 Pro χωρίς καθυστερήσεις ενώ η μπαταρία με χωρητικότητα 235 mAh είναι αρκετή για δώδεκα ημέρες τυπικής χρήσης σύμφωνα με τον κατασκευαστή. 

Εκτός από τους καρδιακούς παλμούς, ο αισθητήρας PPG στο κάτω μέρος καταγράφει επίσης τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα. Σε συνδυασμό με τους ειδικούς αισθητήρες που διαθέτει, το Smart Band 7 Pro "μετρά" την ποιότητα του ύπνου σου παρέχοντας ενδιαφέροντα δεδομένα.

Το XIAOMI Smart Band 7 Pro περιλαμβάνει περισσότερα από 110 sports modes (14 εξειδικευμένα), καθώς και 10 προεγκαταστημένες διαδρομές διαφορετικής έντασης για το αγαπημένο σου τρέξιμο. Η συνοδευτική εφαρμογή Mi Fitness παρέχει προηγμένη λειτουργικότητα και στατιστικά στοιχεία, με το νέο χαρακτηριστικό Competition να σου δίνει τα κίνητρα που χρειάζεσαι.

Επίσης, χρησιμοποιεί δορυφορικό εντοπισμό θέσης και παρακολούθηση κίνησης, ενσωματωμένο GNSS που συγχρονίζεται με το τηλέφωνό σου και υποστήριξη συστημάτων BeiDou, GPS, GLONASS, Galileo και QZSS.

Ακόμα το XIAOMI Smart Band 7 Pro είναι ανθεκτικό στο νερό, έως και 5 ATM. Στην πράξη μπορείς να κάνεις ντους και να κολυμπήσεις φορώντας το activity tracker της ΧΙΑΟΜΙ, καταγράφοντας συνεχώς τις επιδόσεις σου.

Καταφθάνει στο ΓΕΡΜΑΝΟ από τις 12 Οκτωβρίου στις 21:00 και σε 2 χρώματα. Η τιμή του έχει οριστεί στα €119 ενώ μη ξεχνάς ότι λειτουργεί με όλα τα smartphones που τρέχουν Android 6.0 ή iOS 9.0 και άνω.