Το επερχόμενο One UI 5 Watch μας δίνει μια γεύση από το μέλλον του SAMSUNG Galaxy Watch

11 μήνες πριν
SAMSUNG Galaxy Watch

Η SAMSUNG προχώρησε στην ανακοίνωση της 5ης έκδοσης του One UI Watch, του γραφικού περιβάλλοντος που υπάρχει στα έξυπνα ρολόγια της εταιρείας και συγκεκριμένα στη σειρά Galaxy Watch. Η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος, και σύμφωνα με τη SAMSUNG έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ακόμα πιο εξατομικευμένη και διαισθητική εμπειρία υγείας, ενώ περιλαμβάνει βελτιώσεις που υποστηρίζουν καλύτερο ύπνο, καθώς και διάφορα χαρακτηριστικά φυσικής κατάστασης και ασφάλειας.

Σε ότι αφορά τον ύπνο, η SAMSUNG βασίζεται σε τρία βασικά στοιχεία: την κατανόηση των προσωπικών προτύπων ύπνου, την οικοδόμηση καλών συνηθειών και τη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος για τον ύπνο. Στο νέο One UI 5 Watch θα δούμε τη λειτουργία Sleep Insights η οποία εμφανίζει τη βαθμολογία ύπνου του χρήστη, παρέχοντας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον ύπνο το προηγούμενο βράδυ, ενώ περιλαμβάνει και σχετικές μετρήσεις όπως φάσεις ύπνου, ώρες ροχαλητού και επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Άλλη λειτουργία είναι το Sleep Coaching, ένας πιο βολικός τρόπος για τους χρήστες να παρακολουθούν τις συνήθειες τους οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Πλέον αυτό γίνεται απευθείας από το Galaxy Watch χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να ανοίξει το SAMSUNG Health app στο smartphone.

Μεταξύ των εξατομικευμένων εργαλείων τρεξίματος του Galaxy Watch, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης τρεξίματος σε πραγματικό χρόνο και ενός προσαρμοσμένου προγράμματος διαλειμματικής προπόνησης, έχει πλέον προστεθεί και το Personalized Heart Rate Zone. Η νέα λειτουργία αναλύει τις ατομικές σωματικές δυνατότητες και ορίζει πέντε βέλτιστα επίπεδα έντασης προπόνησης (προθέρμανση, καύση λίπους, αερόβιο (cardio), σκληρή προπόνηση και μέγιστη προσπάθεια). Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να θέσουν τους δικούς τους στόχους με βάση τις ικανότητές τους, από την καύση λίπους μέχρι την αερόβια γυμναστική σε υψηλή ένταση.

«Η SAMSUNG είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας και να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιτύχουν τους στόχους τους. Τώρα περισσότερο από ποτέ, πιστεύουμε ότι αυτό ξεκινά με έναν καλό βραδινό ύπνο», δήλωσε ο Hon Pak, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Digital Health Team, MX Business στη SAMSUNG Electronics. «Το νέο One UI 5 Watch αντικατοπτρίζει τη συνεχή δέσμευσή μας να βοηθάμε τους ανθρώπους να βελτιώσουν την ποιότητα του ύπνου τους, ώστε να μπορούν να ξεκινούν κάθε μέρα ξεκούραστοι και έτοιμοι για το υπόλοιπο της ημέρας».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της SAMSUNG, το One UI 5 Watch θα είναι διαθέσιμο αρχικά στην επερχόμενη σειρά Galaxy Watch αργότερα μέσα στο έτος, ενώ η κυκλοφορία του για τα προηγούμενα μοντέλα θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στο έτος.