H HUAWEI ανεβάζει τον πήχη των smartwatch με το HUAWEI Watch Ultimate

1 έτος πριν
HUAWEI Watch Ultimate

Οι μεγάλες ανακοινώσεις της HUAWEI γι' αυτό το μήνα ολοκληρώνονται με αυτή του νέου της smartwatch, HUAWEI Watch Ultimate, το οποίο προβάλλει ως βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τις καταδύσεις με κλάση αδιαβροχοποίησης 10 ATM (βάθος έως 100 μέτρα) και ειδικά diving modes όπως scuba και ελεύθερη, για απόδοση επαγγελματικών προδιαγραφών!

Το πρώτο smartwatch με σώμα από κράμα υγρού μετάλλου από Ζιρκόνιο!

Με στρογγυλό καντράν, μεγάλη κάσα (zirconium-based), τρία κουμπιά και τεράστια οθόνη, τραβάει άμεσα την προσοχή χάρη στον υπέροχο σχεδιασμό του με περιστροφικό κουμπί, με την οθόνη AMOLED 1,5 ιντσών να ξεχωρίζει και δυνατότητα αμέτρητων προσόψεων για download ώστε να προσθέσεις το δικό σου στυλ! Είναι αναμφισβήτητα ένα εντυπωσιακό έξυπνο ρολόι που εφοδιάζεται με όλους τους αισθητήρες που μπορείς να φανταστείς: αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών (TruSeen 5.0), αισθητήρα μέτρησης κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα (οξύμετρο, SpO2), δυνατότητα πραγματοποίησης ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG), παρακολούθησης ύπνου (TruSleep 2.0) κ.ά. 

Η αυτονομία του αγγίζει τις 14 ημέρες με τυπική χρήση και περίπου τις 8 ημέρες με έντονη χρήση. Η συσκευή υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και με τον φορτιστή που παρέχεται στη συσκευασία, η πλήρης φόρτιση (από 0% έως 100%) ολοκληρώνεται σε 60 λεπτά

Το HUAWEI Watch Ultimate περιλαμβάνει GPS διπλής συχνότητας και πέντε δορυφορικών συστημάτων για ακρίβεια εντοπισμού που απομακρύνει κάθε άγχος στις εξορμήσεις και τις εκδρομές σου χάρη και στο νέο Expedition mode, με την πλοήγηση Route Back να σε επαναφέρει στο δρόμο σου όταν βγαίνεις εκτός διαδρομής. Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, πρόκειται για το Harmony OS της εταιρείας που παρέχει πολλές δυνατότητες και χαρακτηριστικά, ποικιλία εφαρμογών και υποστήριξη πολλών σπορ και ασκήσεων κ.ά.

Tο νέο smartwatch της HUAWEI έρχεται σε δύο εκδόσεις, με μπλε ή μαύρου χρώματος στεφάνη από κεραμικά, με την τελευταία να συνοδεύεται από λουράκι καουτσούκ κανονικού μήκους και ένα μεγαλύτερου μεγέθους για καταδύσεις και την πιο πολυτελή, μπλε έκδοση να συνοδεύεται από μπρασελέ από κράμα τιτανίου.  
 

Το HUAWEI Watch Ultimate θα το βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ από 07/04!