Το HUAWEI WATCH Buds συνδυάζει smartwatch και ασύρματα ακουστικά σε 1 προϊόν

11 μήνες πριν
HUAWEI Watch Buds

Η HUAWEI συνεχίζει να δημιουργεί αίσθηση στην κατηγορία των wearables, με τα νέα HUAWEI WATCH Buds να αποτελούν κάτι ξεχωριστό, συνδυάζοντας smartwatch και έξυπνα ακουστικά σε ένα προϊόν.

Αν αναρωτιέσαι πως γίνεται αυτό, ο καινοτόμος σχεδιασμός των HUAWEI WATCH Buds σου επιτρέπει να βρεις προσαρτημένα μέσω μαγνητισμού τα ασύρματα ακουστικά (εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση από οποιαδήποτε γωνία), για μία εμπειρία χρήσης πέρα από τα καθιερωμένα. Σε ότι αφορά τα ακουστικά, αυτά ζυγίζουν μόλις 4 γραμμάρια, υποστηρίζουν τεχνολογία ακύρωσης θορύβου ενώ διαθέτουν τεχνολογία προσαρμογής για άψογη εφαρμογή στ’ αυτιά σου, είτε στο αριστερό είτε στο δεξί. Επιπλέον, διαθέτουν επιφάνεια αφής για διαχείριση των λειτουργιών τους, όπως αναπαραγωγή/ παύση και απάντηση/ απόρριψη κλήσης. Η HUAWEI εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα του ήχου ενώ και η αυτονομία τους κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, έως 4 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής και έως 2.5 ώρες για τηλεφωνικές κλήσεις.

Περνώντας στο smartwatch, αυτό ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό του, ενώ διαθέτει οθόνη αφής AMOLED με διαστάσεις 1.43 ιντσών, καμπυλωτό 3D γυαλί και περιστρεφόμενο διακόπτη κορώνα.

Όπως μας έχει συνηθίσει η HUAWEI και από άλλα κορυφαία της smartwatch, έτσι και η νέα της δημιουργία ενσωματώνει μια σειρά από αισθητήρες οι οποίοι μπορούν να σου δώσουν μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες για την υγεία σου. Αρχικά το HUAWEI WATCH Buds καταγράφει διαρκώς και με ακρίβεια τους καρδιακούς σου παλμούς ενώ ενημερώνει τον κάτοχό του όταν ανιχνεύσει ακανόνιστο ρυθμό.

Ακόμα διαθέτει οξύμετρο για αυτόματη παρακολούθηση SpO2 (κορεσμός οξυγόνου στο αίμα) και καταγράφει την ποιότητα του ύπνου σου, αναλύοντας τα δεδομένα στην εφαρμογή που συνοδεύει το προϊόν. Δεν λείπουν οι αθλητικές δραστηριότητες, με το WATCH Buds να διαθέτει περισσότερα από 80 sport modes προκειμένου να καταγράψεις με λεπτομέρειες την αθλητική σου δραστηριότητα. Χάρη στην εφαρμογή HUAWEI Health μπορείς ακόμα να απολαύσεις εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης για τρέξιμο ώστε να γίνει ο καλύτερος προπονητής σου!

Το HUAWEI WATCH Buds είναι συμβατό όχι μόνο με Android smartphones αλλά και με το iPhone, ενώ μπορείς ήδη να το βρεις στο κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και στο germanos.gr.