Η CREATIVE μας συστήνει τη νέα σειρά bone conduction ακουστικών, Outlier Free

6 μήνες πριν
guy swimming on pool wearing CREATIVE Outlier Free Pro

Η CREATIVE κάνει τη διαφορά, φέρνοντας στον ΓΕΡΜΑΝΟ την ολοκαίνουρια σειρά ακουστικών Outlier Free, με τρία μοντέλα τα οποία στηρίζονται στην τεχνολογία της οστικής αγωγιμότητας.

Τα ακουστικά οστικής αγωγιμότητας (bone conduction) προσφέρουν μια μοναδική εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά ακουστικά, καθώς μεταδίδουν τον ήχο απευθείας στο εσωτερικό αυτί μέσω δονήσεων στα ζυγωματικά και στα οστά της γνάθου. Έτσι αφήνει τα αυτιά ανοιχτά για να ακούν τους ήχους του περιβάλλοντος, παρέχοντας ασφάλεια και επίγνωση της κατάστασης. Τα πρόσθετα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν ασφαλή εφαρμογή, ελαφριά άνεση και κρυστάλλινο ήχο.

Ας δούμε αναλυτικά όμως τις τρεις προτάσεις της CREATIVE και το τι αυτές προσφέρουν στον τελικό χρήστη:

CREATIVE Outlier Free

Τα Creative Outlier Free παρέχουν ασύρματη ελευθερία και άνεση προσφέροντας το καλύτερο και από τους δύο κόσμους. Θα πρέπει να περιμένεις αναπαραγωγή ήχου υψηλής ποιότητας, διατηρώντας παράλληλα τα αυτιά ανοιχτά, εξασφαλίζοντας βελτιωμένη επίγνωση της κατάστασης ανά πάσα στιγμή. Με υποστήριξη του πλέον σύγχρονου ασύρματου προτύπου Bluetooth 5.3, συνδέονται με συσκευές σε απόσταση έως και 33 μέτρων ενώ η υποστήριξη πολλαπλών σημείων επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή μεταξύ δύο συνδεδεμένων συσκευών, όπως smartphones και tablets.

Ο μοναδικός κυματοειδής σχεδιασμός χρησιμοποιεί τα ζυγωματικά για φυσική μετάδοση του ήχο, με την πολύ καλή εφαρμογή τους στο αυτί να είναι ιδανική για τον ενεργό τρόπο ζωής. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 10 ώρες και αντοχή στον ιδρώτα με βάση το πρότυπο αδιαβροχοποίησης IPX5, μπορείς να τα χρησιμοποιείς στη γυμναστική σου και σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Τα έξυπνα χειριστήρια στην επιφάνειά τους, σου δίνουν τη δυνατότητα να χειρίζεσαι το αγαπημένο σου app μουσικής, τις κλήσεις και τους φωνητικούς βοηθούς.

CREATIVE Outlier Free Mini

Σχεδιασμένο για παιδιά και ενήλικες, το Creative Outlier Free Mini διαθέτει μικρές διαστάσεις και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Συνδυάζει την επίγνωση του εξωτερικού περιβάλλοντος δια μέσου της  ακοής, με την τεχνολογία αγωγιμότητας οστών με την ανθεκτικότητα της σιλικόνης και του κράματος τιτανίου. Η εύκαμπτη εφαρμογή τους στα αυτιά παρέχει άνεση για πολλές ώρες χρήσης.

Επιπλέον το Bluetooth 5.3 επιτρέπει ομαλό ασύρματο ήχο με χαμηλή καθυστέρηση για όσο το δυνατό καλύτερη προβολή βίντεο, ταινιών ή gaming. Και εδώ βλέπουμε υποστήριξη ζεύξης πολλαπλών σημείων ενώ το ενσωματωμένο μικρόφωνο και η υποστήριξη φωνητικού βοηθού επιτρέπουν την εύκολη εναλλαγή μεταξύ μουσικής και κλήσεων. Η πιστοποίηση IPX5 σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να το φορούν κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων χωρίς ζημιά από τον ιδρώτα ή τις πιτσιλιές. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 6 ώρες, τροφοδοτεί με ενέργεια οποιαδήποτε δραστηριότητα.

CREATIVE Outlier Free Pro

Ως το πιο ανθεκτικό μοντέλο της πολύ ενδιαφέρουσας σειράς, τα CREATIVE Outlier Free Pro φέρουν υποστήριξη IPX8, καθιστώντας τα πλήρως αδιάβροχα. Μπορείς να κολυμπήσεις, ή να ακούς την αγαπημένη σου μουσική ακόμα και κάτω από έντονη βροχή, χωρίς να σε ανησυχήσει κάτι. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 8GB για απευθείας αναπαραγωγή MP3, ιδανικό για προπονήσεις χωρίς να κουβαλάς το smartphone σου.

Όπως και άλλα μοντέλα της σειράς, διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας 10 ωρών, συνδεσιμότητα Bluetooth 5.3, ενσωματωμένο μικρόφωνο και δυνατότητες φωνητικού βοηθού. Η υποστήριξη πολλαπλών σημείων χειρίζεται άνετα δύο συζευγμένες συσκευές κάνοντας απροβλημάτιστη την εναλλαγή μεταξύ smartphone και tablet ή και το αντίστροφο. Αν ασχολείσαι ενεργά με τα σπορ, η ασφαλής εφαρμογή πάνω από το αυτί εμποδίζει τον περιβαλλοντικό θόρυβο, ενώ επιτρέπει την επίγνωση της κατάστασης μέσω της μετάδοσης οστικής αγωγιμότητας.

Με τρία μοντέλα που παρέχουν μοναδικά οφέλη, η σειρά Outlier Free της CREATIVE καθιστά τα ακουστικά οστικής αγωγιμότητας προσιτά και προσαρμόσιμα για κάθε τρόπο ζωής. Μπορείς να βρεις και τα 3 στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και στο germanos.gr, ένω αν δυσκολεύεσαι ποιο να επιλέξεις, οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι είναι στη διάθεσή σου! Και μην ξεχνάς πως έως και 25/10 μπορείς να εκμεταλλευτείς την προσφορά γνωριμίας και να αποκτήσεις τα CREATIVE Outlier Free Pro με όφελος 20% και τα Creative Outlier Free με όφελος 25%.