O superstar του YouTube, Mr Beast, βοηθά 1000 άτομα να αποκτήσουν ξανά την όρασή τους

1 έτος πριν
Mr Beast

Είναι μια δυσάρεστη πραγματικότητα του κόσμου στον οποίο ζούμε ότι δεν έχουν όλοι πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται.

Αλλά για 1.000 τυφλούς ανθρώπους, τουλάχιστον, ο MrBeast ήταν εκεί για να τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν την όρασή τους, και τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά απίστευτα. Ο Jimmy Donaldson, γνωστός και ως MrBeast στο YouTube, 24 ετών, ξεκίνησε το εκπληκτικό του βίντεο εξηγώντας ότι ενώ η τύφλωση είναι μόνιμη για ορισμένους ανθρώπους, σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να θεραπευτεί με μια απλή διαδικασία.

Ο ίδιος εξήγησε στο βίντεο «Δεν μπορούν να δουν, αλλά έχουμε όλη την τεχνολογία για να το διορθώσουμε». Στη συνέχεια, ένας γιατρός απάντησε «Η μισή από ολόκληρη την τύφλωση στον κόσμο είναι άνθρωποι που χρειάζονται μια 10λεπτη χειρουργική επέμβαση».

Ο φιλάνθρωπος YouTuber στη συνέχεια εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει κατά τη σύντομη αλλά καθοριστική για τη ζωή χειρουργική επέμβαση. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «αν αναρωτιέστε πώς η χειρουργική επέμβαση επιτρέπει στους ανθρώπους να δουν ξανά, είναι επειδή ο φακός στα μάτια τους είναι τόσο θολός που δεν μπορούν να δουν μέσα από αυτόν. Έτσι, ο χειρουργός χρησιμοποιεί ένα μικροσκοπικό κενό για να αναρροφήσει τον θολωμένο φακό και να τον αντικαταστήσει με έναν τεχνητό. Η χειρουργική επέμβαση είναι τόσο απλή! Μπορούν να δουν ξανά».

Τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα μερικές πραγματικά απίστευτες σκηνές, καθώς η όραση των ανθρώπων αποκαταστάθηκε, με έναν αποδέκτη της καλοσύνης του YouTuber να κοιτάζει τον καρπό του για να δει το ρολόι του και να εξηγεί ότι ποτέ πριν δεν μπορούσε να το δει. Ένας άλλος άνδρας είπε: «Μπορώ να δω τα πρόσωπα όλων τώρα», πριν αστειευτεί: «Είναι λίγο θολά με τα δάκρυα που βγαίνουν».

Όπως μπορείς να φανταστείς, το βίντεο δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και παρά το γεγονός ότι αναρτήθηκε μόλις πριν από μερικές ημέρες, έχει ήδη προβληθεί περισσότερες από 60 εκατομμύρια φορές.

Αντιδρώντας στο viral βίντεο, ένας θαυμαστής επαίνεσε τον MrBeast -ο οποίος διαθέτει 130 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube- γράφοντας: «Αστείο πώς ο Jimmy είναι ο καλύτερος δημιουργός περιεχομένου στην πλατφόρμα αυτή τη στιγμή». «Από το να δίνει πράγματα στους ανθρώπους και να προχωρά σε τρελές προκλήσεις, έφτασε στο να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο. Αυτό είναι καταπληκτικό», πρόσθεσε ένας δεύτερος.

«Εγώ ο ίδιος έχω πολύ κακή όραση και πραγματικά καταλαβαίνω τους ανθρώπους που βοήθησες», μοιράστηκε ένας τρίτος. «Αυτό είναι απλά απίστευτο και αξίζει το σεβασμό μου». «Τι απίστευτος άνθρωπος που είσαι Jimmy, σου αξίζει όλη αυτή η επιτυχία», έγραψε ένας τέταρτος, ενώ ένας πέμπτος πρόσθεσε: «Ελπίζω να κάνεις κι άλλα τέτοια πράγματα για τον κόσμο. Το εκτιμώ πολύ!»