Οι νέες σκούπες XIAOMI Robot Vacuum S20|S20+ διαθέτουν τεχνητή νοημοσύνη

1 εβδομάδα πριν
XIAOMI Robot Vacuum S20|S20+

Το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το ηλεκτρονικό κατάστημα germanos.gr εμπλουτίζουν την γκάμα των έξυπνων οικιακών συσκευών τους με δύο νέα μοντέλα ρομποτικών σκουπών, τα XIAOMI Robot Vacuum S20 και XIAOMI Robot Vacuum S20+. Τα δύο μοντέλα μοιράζονται αρκετά κοινά χαρακτηριστικά, προσφέροντας παράλληλα μερικές διαφοροποιήσεις που απευθύνονται σε διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν προηγμένο σύστημα πλοήγησης LDS (Laser Distance Sensor) που επιτρέπει τη σάρωση του χώρου σε 360 μοίρες. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στις συσκευές να δημιουργούν ακριβείς χάρτες του σπιτιού και να σχεδιάζουν τις πιο αποτελεσματικές διαδρομές καθαρισμού. 

Οι S20 και S20+ υποστηρίζουν πολλαπλούς αισθητήρες που βοηθούν στην αποφυγή εμποδίων και πτώσεων από σκάλες. Επιπλέον, διαθέτουν λειτουργία έξυπνης ανίχνευσης χαλιών, προσαρμόζοντας αυτόματα την ισχύ αναρρόφησης όταν εντοπίζουν χαλί.

Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω της εφαρμογής Xiaomi Home/Mi Home. Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν καθαρισμούς, να ορίσουν εικονικούς τοίχους και περιοχές απαγόρευσης, καθώς και να επιλέξουν συγκεκριμένες ζώνες για καθαρισμό.

Οι S20 και S20+ υποστηρίζουν φωνητικό έλεγχο μέσω των ψηφιακών βοηθών Amazon Alexa και Google Assistant, επιτρέποντας στους χρήστες να ξεκινήσουν τον καθαρισμό με απλές φωνητικές εντολές.

XIAOMI Robot Vacuum S20+

Το XIAOMI Robot Vacuum S20+ αποτελεί την πιο προηγμένη έκδοση, με αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με το βασικό μοντέλο. Διαθέτει έναν ακόμη πιο ισχυρό ανεμιστήρα αναρρόφησης 6000Pa, προσφέροντας βαθύτερο καθαρισμό σε όλες τις επιφάνειες.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του S20+ είναι το σύστημα καθαρισμού με διπλά περιστρεφόμενα πανάκια σφουγγαρίσματος. Τα πανάκια περιστρέφονται γρήγορα, προσομοιώνοντας την πίεση του χειροκίνητου σφουγγαρίσματος και απομακρύνοντας αποτελεσματικά επίμονους λεκέδες.

Το S20+ προσφέρει περισσότερες επιλογές καθαρισμού, με 4 λειτουργίες σκούπας και 4 ταχύτητες αναρρόφησης. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ λειτουργιών για τρίχες κατοικίδιων, λεκέδες δαπέδου, καθημερινό καθαρισμό και βαθύ καθαρισμό.

Η συσκευή διαθέτει αναβαθμισμένο σύστημα αποφυγής εμποδίων, συνδυάζοντας έναν αισθητήρα λέιζερ άκρων με αισθητήρες αποφυγής εμποδίων. Αυτό επιτρέπει στο S20+ να πλοηγείται με μεγαλύτερη ακρίβεια γύρω από αντικείμενα διαφόρων σχημάτων και μεγεθών.

Το XIAOMI Robot Vacuum S20+ διαθέτει μια μεγαλύτερη μπαταρία 5200mAh, προσφέροντας έως 170 λεπτά συνεχούς λειτουργίας στην κανονική λειτουργία. Αυτό το καθιστά ιδανικό για μεγαλύτερους χώρους ή για πιο εκτεταμένες περιόδους καθαρισμού.

Οι διαστάσεις του S20+ είναι ελαφρώς μεγαλύτερες (350 x 97 χιλ.) σε σύγκριση με το S20, αλλά παραμένει αρκετά συμπαγές για εύκολη χρήση και αποθήκευση.

Και τα δύο μοντέλα της XIAOMI προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες καθαρισμού και έξυπνης πλοήγησης, με το S20+ να παρέχει επιπλέον δυνατότητες για πιο απαιτητικούς χρήστες. Η επιλογή μεταξύ των δύο μοντέλων εξαρτάται από τις συγκεκριμένες ανάγκες καθαρισμού και το μέγεθος του χώρου του κάθε χρήστη.

XIAOMI Robot Vacuum S20

Το XIAOMI Robot Vacuum S20 διαθέτει έναν ισχυρό ανεμιστήρα αναρρόφησης 5000Pa, ικανό να απομακρύνει αποτελεσματικά σκόνη, τρίχες και μικροσωματίδια από διάφορες επιφάνειες. Η συσκευή συνδυάζει τις λειτουργίες σκουπίσματος και σφουγγαρίσματος, με διαδρομές καθαρισμού σε σχήμα ζιγκ-ζαγκ για το σκούπισμα και σε σχήμα Y για το σφουγγάρισμα, προσομοιώνοντας τον χειροκίνητο καθαρισμό.

Ο κάδος απορριμμάτων του S20 έχει χωρητικότητα 400ml, ενώ η δεξαμενή νερού 270ml, μειώνοντας την ανάγκη για συχνό άδειασμα ή γέμισμα. Η συσκευή διαθέτει επίσης ένα νέο φράγμα σκόνης στον κάδο απορριμμάτων, αποτρέποντας τη δευτερογενή μόλυνση κατά το άδειασμα.

Το XIAOMI Robot Vacuum S20 έχει συμπαγείς διαστάσεις (325 x 98 χιλ.), καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση σε διάφορους χώρους και εύκολο στην αποθήκευση. Με μπαταρία 3.200mAh προσφέρει καλή αυτονομία ενώ υποστηρίζει  ασύρματες ενημερώσεις OTA, επιτρέποντας τη συνεχή βελτίωση των λειτουργιών του. 

Από σήμερα μπορείς να βρεις τις έξυπνες σκούπες XIAOMI Robot Vacuum S20 και S20+ στα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα germanos.gr.