Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Γιορτάζουμε μαζί με Εκείνη

1 μήνας πριν
young woman with headphones

Εξετάζοντας τον κόσμο γύρω μας, δεν γίνεται παρά να εκτιμήσουμε τον πολυσύνθετο ρόλο της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία. Γιατί, κακά τα ψέματα, το να είσαι γυναίκα δεν είναι κάτι απλό. Υπάρχουν διαφορετικές προσδοκίες από τη γυναίκα σήμερα, όταν στην πραγματικότητα, ο ρόλος της οφείλει να είναι εκείνος που τη γεμίζει και την ικανοποιεί περισσότερο. Είτε μιλάμε για την "μαμά", είτε για την δυναμική επαγγελματία, είτε για την καρδιά της παρέας, κάθε γυναίκα είναι εξίσου σημαντική και αυτό από μόνο του αξίζει αναγνώρισης. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στις 8 Μαρτίου 2024, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ γιορτάζει μαζί με Εκείνη, ό,τι τύπος κι αν είναι. Γιατί πάνω απ’ όλα οφείλεις να είσαι ο εαυτός σου, οφείλεις να είσαι εσύ.

Για εκείνη που δεν κάνει skip κανένα workout

Η φροντίδα του σώματος αποτελεί βασικό πυλώνα της καθημερινότητάς σου. Η άσκηση έχει μπει για τα καλά στη ρουτίνα σου ούσα τρόπος ζωής και όχι απλά υποχρέωση. Για ‘σένα που θες να έχεις πλήρη εικόνα της φυσικής σου κατάστασης, τα wearables είναι πραγματικά game changers. Τα sports accessories εγγυώνται αποτελεσματική προπόνηση, ενώ συσκευές όπως τα smartwatches ή τα activity trackers θα φροντίσουν για την καταγραφή κάθε σου δραστηριότητας -όσο εξεζητημένη κι αν είναι αυτή- ακόμα και του κύκλου σου. Ακόμα κι όταν εσύ ξεκουράζεσαι, ενώ κοιμάσαι για παράδειγμα, εκείνα θα εξακολουθήσουν να παρακολουθούν τους δείκτες του οργανισμού σου, αξιολογώντας μέχρι και την ποιότητα του ύπνου σου. Και επειδή το στυλ παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου, στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις προτάσεις που δύσκολα θα τις ξεχωρίσεις από κάποιο κόσμημα!

Για εκείνη που δεν ξεχνάει ποτέ το self-care routine της

Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να παραμελεί τον εαυτό της και ως προς αυτό, τα πάντα ξεκινούν από τη ρουτίνα φροντίδας της. Τα προϊόντα self-care αποτελούν το Α και το Ω για εσένα που δίνεις προτεραιότητα σε μία υγιή και περιποιημένη εμφάνιση. Η κατάλληλη αποτριχωτική μηχανή θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις λεία και απαλή επιδερμίδα με μεταξένια υφή χωρίς ερεθισμούς, ενώ για τα μαλλιά σου, βούρτσες, ψαλίδια, ισιωτικά και σεσουάρ βρίσκονται στη διάθεσή σου προκειμένου να πετύχεις το hair styling που επιθυμείς δίχως να ταλαιπωρήσεις την τρίχα σου. Χάρισε στον εαυτό σου τις στιγμές χαλάρωσης που τόσο αξίζεις με μία συσκευή μασάζ.

Για εκείνη που δεν αφήνει την παρέα στο «διαβάστηκε»

Είσαι η ψυχή της παρέας. Είτε πρόκειται για βόλτα, είτε για πάρτι, είτε για να λύσεις κάποιο πρόβλημα, όλοι τρέχουν σε ‘σένα κι εσύ δεν τους απογοητεύεις. Κοινωνική και εξωστρεφής, χαίρεις της εκτίμησης όλων, αφού γνωρίζουν καλά πως στο πρόσωπό σου θα βρουν μία αξιόπιστη φίλη, ένα στήριγμα έτοιμο να τους σταθεί σε κάθε περίπτωση. Ως εκ τούτου λοιπόν, μόνο έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός πως είσαι όλη μέρα… πάνω από ένα smartphone! Είτε chattάρεις σαν να μην υπάρχει αύριο στο WhatsApp, είτε μιλάς με τις κολλητές στο Viber, είτε κανονίζεις την επόμενη έξοδο στο Messenger, ένα καινούριο smartphone (ιδανικά με μεγάλη αυτονομία) θα είναι ό,τι πρέπει για 'σένα. Αν το πλαισιώσεις και με το κατάλληλο σετ TWS earbuds για άνετες συνομιλίες, ακόμα καλύτερα!

Για εκείνη που μόλις ξεκίνησε το gaming

Το gaming ρέει για τα καλά στο αίμα σου. Μπορεί να σου αρέσουν οι single-player τίτλοι, θέλοντας να ζήσεις τη μαγεία ενός παιχνιδιού με κινηματογραφικό σενάριο και πλοκή. Μπορεί πάλι να είσαι τόσο ανταγωνιστική που το nickname σου έχει γίνει ο φόβος κι ο τρόμος στο Overwatch και το CS2. Σε κάθε περίπτωση, αν εξωτερικεύεις τη δημιουργικότητά σου μέσω του gaming, θα χρειαστείς τα κατάλληλα «όπλα». Δεν υπάρχει καλύτερο timing για να επενδύσεις σε μία κονσόλα τελευταίας γενιάς την οποία θα φροντίσεις φυσικά να πλαισιώσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Α, και μην ξεχάσεις ένα «τούμπανο» headset με top μικρόφωνο για να σε ακούει το κοινό σου «καμπάνα».

Για εκείνη που «θα δουλέψει από το σπίτι σήμερα»

Η δουλειά σου έχει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου. Κανένα πρόβλημα με αυτό: τόσοι άλλωστε αποφασίζουν να εκφραστούν μέσα από το επάγγελμά τους. Το ρητό εξ άλλου το λέει καθαρά: βρες μία δουλειά που να σ’ αρέσει και δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μία μέρα στη ζωή σου. Αν μάλιστα αυτή η δουλειά σου δίνει την ευελιξία να εργάζεσαι κι από το σπίτι όποτε θες, ακόμα καλύτερα! Θα πρέπει βέβαια να φροντίσεις ώστε η παραγωγικότητά σου να παραμένει στα συνήθη, υψηλά επίπεδα, γι’ αυτό και θα χρειαστείς το κατάλληλο laptop που θα είναι σε θέση να τρέξει τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς, υποστηρίζοντάς σε στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις multitasking δίχως να σου γίνεται βάρος. Εγκατάστησε στον χώρο σου τον απαραίτητο δικτυακό εξοπλισμό που θα σου εξασφαλίσει κορυφαίες ταχύτητες internet και φρόντισε να εφοδιαστείς με τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα σου δώσουν ευελιξία αλλά και lifestyle ηχεία που θα boostάρουν τη διάθεσή σου.

Για εκείνη που θέλει να είναι δημιουργική 24/7

Η δημιουργικότητα είναι το μεσαίο σου όνομα. Με ό,τι κι αν ασχοληθείς, πάντα βρίσκεις τρόπους να κάνεις το αναπάντεχο, εντυπωσιάζοντας τους πάντες γύρω σου. Πρόκειται για ένα σπουδαίο και δυσεύρετο ταλέντο το οποίο δεν πρέπει να αφήσεις επ’ ουδενί να πάει χαμένο! Δώσε του ό,τι χρειάζεται για να «ανθίσει» και άφησέ το να δεις πού θα σε οδηγήσει. Ένα tablet είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο αφού θα σου δώσει όλα όσα χρειάζεσαι (μεγάλη οθόνη, γραφίδα και ένα εύχρηστο περιβάλλον χρήστη) ώστε να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να δημιουργήσει. Και επειδή οι γύρω σου μπορεί να μην έχουν την ίδια άποψη με ‘σένα, ένα σετ headphones θα σε βοηθήσει να απομονωθείς από το περιβάλλον σου, αφήνοντας την αγαπημένη σου μουσική (ή podcasts, ό,τι προτιμάς) να σε ταξιδέψει.

Για εκείνη που εμπιστεύονται όλοι πριν ξεκινήσουν καινούρια σειρά

Το να ξεκινήσει κάποιος μία καινούρια σειρά δεν είναι παίξε-γέλασε. Ευτυχώς για τους φίλους σου όμως υπάρχεις εσύ. Ο φωτεινός παντογνώστης σε οτιδήποτε αφορά τις σειρές που παίζονται στην τηλεόραση, ένας «φάρος» γνώσεων έτοιμος να μοιραστεί όλα όσα γνωρίζει για κάθε εγχώριο ή ξένο σήριαλ με τους φίλους του. Οι προτάσεις σου έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα αφού η εμπειρία και η κρίση σου δεν αμφισβητούνται από κανέναν. Για να απολαύσεις όμως τα μεγαλύτερα blockbusters στις σειρές χρειάζεσαι και μία δυνατή smart TV, ικανή να αποδώσει σπουδαία χρώματα πλαισιωμένα με επιβλητικό ήχο και να σε φέρει πιο κοντά με το αγαπημένο σου περιεχόμενο. Soundbar και έξτρα ηχεία είναι τα nice to have στα οποία δεν πρόκειται να πεις όχι.

Για κάθε «εκείνη»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στις 8 Μαρτίου 2024, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ γιορτάζει μαζί με Εκείνη, μαζί με σένα, καταλαβαίνοντας στο έπακρο τις ανάγκες σου. Είτε είσαι ηγέτιδα στον επιχειρηματικό κόσμο, είτε μία αστείρευτη πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας, είτε απλά αναζητάς την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, εδώ σε περιμένουν όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις πράξη κάθε σου όραμα. Και αν τα αγαπημένα σου πρόσωπα θέλουν να σου κάνουν ένα δώρο αλλά δεν ξέρουν τι, εμείς προτείνουμε μια ΓΕΡΜΑΝΟΣ e-gift card αφού κατά βάθος ξέρεις και ξέρουν ότι κάποιες φορές τα δώρα σου θέλεις να τα διαλέγεις μόνη σου.