Robot Vacuum X20+ και G20 Lite: Οι νέες σκούπες της XIAOMI, κάνουν εύκολο το καθάρισμα του σπιτιού σου

5 μήνες πριν
Xiaomi Robot Vacuum X20+ & Xiaomi G20 Lite

Η XIAOMI κυκλοφόρησε δύο νέες σκούπες, την Robot Vacuum X20+ και την G20 Lite, σχεδιασμένες για να προσφέρουν αποτελεσματικό και εύκολο καθαρισμό στο σπίτι. Ας δούμε αναλυτικά τις δύο νέες προτάσεις της κινεζικής εταιρείας.

XIAOMI Robot Vacuum X20+

Ξεκινώντας με την Robot Vacuum X20+, η κορυφαία ρομποτική πρόταση της XIAOMI έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται χωρίς προβλήματα σε όλων των ειδών τις επιφάνειες ενώ προσφέρει λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα. Είναι σε θέση να αφαιρεί αποτελεσματικά τρίχες και να αφήνει το χώρο απαλλαγμένο από ανεπιθύμητα βακτήρια. 

Το νέο μοντέλο διαθέτει έναν έξυπνο σταθμό βάσης all-in-one, ο οποίος αδειάζει τον κάδο σκόνης σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Η σακούλα σκόνης μεγάλης χωρητικότητας επιτρέπει στη σκούπα να λειτουργεί για έως και 75 ημέρες χωρίς να χρειάζεται άδειασμα. Οι κεφαλές σφουγγαρίσματος απομακρύνουν αποτελεσματικά τη βρωμιά και στεγνώνουν αυτόματα στον αέρα μετά τον καθαρισμό, αποτρέποντας τη δημιουργία μούχλας. Επιπλέον με τη δεξαμενή νερού χωρητικότητας 4 λίτρων, η ανάγκη για συχνή αναπλήρωση εξαλείφεται, επιτρέποντας το σφουγγάρισμα επιφανειών έως και 280m².

Η X20+ διαθέτει ενσωματωμένη ισχύ αναρρόφησης 6000Pa, μετατρέποντάς την σε έναν κινητό συλλέκτη σκόνης. Εξοπλισμένη με το σύστημα αποφυγής εμποδίων S-Cross και με σύστημα πλοήγησης λέιζερ LDS, η X20+ μπορεί να παρακάμψει εμπόδια. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μαζεύεις τα αντικείμενα από το πάτωμα πριν ξεκινήσει το καθάρισμα. Η μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 5200mAh προσφέρει αυτονομία έως και 140 λεπτά, χρόνος ικανός ακόμα και για μεγάλα σπίτια.

Η πλοήγηση με λέιζερ επιτρέπει στη ρομποτική σκούπα να αναγνωρίζει λεπτομερώς το περιβάλλον και να σχεδιάζει τη βέλτιστη διαδρομή, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικό καθαρισμό ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Υποστηρίζεται επίσης φωνητικός έλεγχος μέσω Google Assistant και Amazon Alexa.

XIAOMI G20 Lite

Η XIAOMI G20 Lite, από την άλλη πλευρά, είναι μια ισχυρή σκούπα stick με ενσωματωμένο κινητήρα χωρίς ψήκτρες υψηλής ταχύτητας, που παρέχει ισχύ αναρρόφησης έως 18.000Pa. Οι εμπρόσθιοι προβολείς LED φωτίζουν τη σκόνη στα σκοτεινά σημεία, διασφαλίζοντας καλύτερο καθάρισμα. Το φιλτράρισμα πέντε σταδίων αποκλείει το 99,9% των σωματιδίων μεγέθους 0,3μm, αποτρέποντας τη δευτερογενή ρύπανση. Η ενσωματωμένη μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 2200mAh επιτρέπει αναρρόφηση μεγάλης διάρκειας έως 40 λεπτά.

Το άδειασμα του δοχείου σκόνης γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Το ακροφύσιο βούρτσας 2 σε 1 φτάνει στη σκόνη που έχει συσσωρευτεί σε στενούς χώρους, ενώ η G20 Lite διαθέτει επίσης δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης και ενδεικτική λυχνία ισχύος.

Τόσο η Robot Vacuum X20+ όσο και η G20 Lite της XIAOMI προσφέρουν έξυπνες λειτουργίες για ποιοτικό καθάρισμα του σπιτιού σου, αποτελώντας ανάλογα με τις ανάγκες σου, τον κατάλληλο βοηθό. Και τις δύο θα τις βρεις στο germanos.gr αλλά και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.