Snap Clip: Το φορητό τηλεχειριστήριο για να ελέγχεις τις συσκευές σου με ένα κλικ αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

9 μήνες πριν
Snap Clip all colours

Πολλοί λένε ότι οι απλές λύσεις είναι οι πιο πρακτικές και το Snap Clip έρχεται να τους επιβεβαιώσει.

Τι είναι το Snap Clip ρωτάς; Ένα κουμπί σου απαντάμε! Για να το αναλύσουμε περισσότερο, είναι ένα ασύρματο φορητό τηλεχειριστήριο για το smartphone, το tablet ή το laptop σου το οποίο μπορείς να συνδέσεις μέσω Bluetooth. Ολόκληρη η επιφάνειά του είναι ένα κουμπί, ντυμένο με ένα ξεχωριστό σχέδιο, και το οποίο σου επιτρέπει να κάνεις λήψεις φωτογραφιών, να χειρίζεσαι γνωστές εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να αλληλεπιδράσεις με τη συσκευή σου, ακόμα και αν αυτή βρίσκεται πολλά μέτρα μακριά.  

Σχεδιασμένο με γνώμονα την απλότητα, το Snap Clip προσφέρει έναν βολικό τρόπο για τη νέα γενιά -και όχι μόνο- για να ελέγχει εξ αποστάσεως τις συσκευές της, με έναν εξωφρενικά απλό τρόπο ρύθμισης 3 βημάτων. Είναι συμβατό με smartphones και tablets είτε στηρίζονται στο Android είτε στην πλατφόρμα του iOS/iPadOS, με τη μπαταρία να διαρκεί έως και ένα χρόνο.

Για να δούμε όμως μερικά από τα διασκεδαστικά σενάρια χρήσης του Snap Clip:

  • Μπορείς να απαντήσεις και να απορρίψεις τηλεφωνικές κλήσεις.
  • Σε εφαρμογές μουσικής όπως το Spotify, Apple Podcasts, Apple Music και Audible μπορείς να ελέγχεις πλήρως την αναπαραγωγή της μουσικής ή του podcast, αυξομειώνοντας τον ήχο, να κάνεις skip τραγούδια ή απλά να σταματάς την αναπαραγωγή όποτε θες.
  • Για Social Media εφαρμογές όπως το Instagram, το Snapchat, το Facebook και άλλες, το Snap Clip υποστηρίζει την άμεση λήψη φωτογραφιών ή βίντεο τα οποία θα μπορείς να διαμοιραστείς στη συνέχεια. Το ίδιο ισχύει και για χρήση με την εφαρμογή κάμερας του smartphone ενώ το σενάριο χρήσης είναι ιδανικό για ομαδικές φωτογραφίες, κάνοντας τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη.
  • Το Snap Clip υποστηρίζει και όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές video streaming όπως Netflix, YouTube και Prime Video, επιτρέποντας την αναπαραγωγή μιας ταινίας/σειράς, την αυξομείωση του ήχου αλλά και την παύση όταν το επιθυμείς.

Μπορείς να τοποθετήσεις το Snap Clip στα ρούχα σου, στην τσάντα σου, ακόμα και ως μπρελόκ για τα κλειδιά σου ενώ δοκίμασε να το κρύψεις στο χέρι σου, κάτι πολύ χρήσιμο όταν το χρησιμοποιείς για λήψεις φωτογραφιών.

Θα βρεις το Snap Clip αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο germanos.gr σε 10 μοναδικά σχέδια και με τιμή έκπληξη!