Τα καλύτερα fitness podcasts για τη γυμναστική σου

2 έτη πριν
Fitness podcasts

Πολλοί είναι εκείνοι που ψάχνουν τον τρόπο να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, στον οποίο η γυμναστική θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Κι όμως, το πράγμα κάπου… στραβώνει και εν τέλει μένουν άπραγοι. Το ζητούμενο στην άσκηση, αν δυσκολεύεσαι να κάνεις την αρχή, είναι να βρεις τον τρόπο να κρατήσεις απασχολημένο το μυαλό σου και ως προς αυτό, δεν υπάρχει καλύτερος και αποτελεσματικότερος τρόπος από τα podcasts. Δες το κι αλλιώς: η ώρα της προπόνησης είναι η καλύτερη ώρα για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου podcasts αφού πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις και τίποτε άλλο.

Η ιδέα μάλιστα είναι αντί για την οποιαδήποτε τυχαία θεματολογία, να εστιάσεις στα λεγόμενα fitness podcasts τα οποία είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να σε κρατήσουν συγκεντρωμένο και να σε εμπνεύσουν να προσπαθήσεις περισσότερο. Εμείς μάλιστα ψάξαμε, βρήκαμε και ακούσαμε ορισμένα απ’ αυτά τα οποία και σου προτείνουμε. Εσύ δεν έχεις παρά να τα δοκιμάσεις στην πράξη και να ακούσεις εκείνο ή εκείνα που σε εκφράζει/ουν περισσότερο, με τα Sport Bluetooth ή Sport Handsfree ακουστικά που σου ταιριάζουν!

20 Minute Fitness

Εν αντιθέσει με ό,τι αφήνει να εννοηθεί ο τίτλος του, κάθε επεισόδιο του 20 Minute Fitness διαρκεί αρκετά περισσότερο από ένα 20λεπτο. Προσφέρει ωστόσο πληροφορίες πάνω στην επιστήμη, την τεχνολογία και τη μεθοδολογία γύρω από τη γυμναστική και τη διατήρηση καλής φυσικής κατάστασης.

Mind Pump: Raw Fitness

Οι Sal Di Stefano, Adam Schafer και Justin Andrews αποκαλύπτουν τις καλά κρυμμένες αλήθειες πίσω από τους τομείς της υγείας, της φυσικής κατάστασης, της διατροφής και πολλών άλλων. Βάζουν τέρμα στους μύθους, τους ισχυρισμούς των ψευτοεπιστημόνων και τα fake news, αποσαφηνίζοντας μπερδεμένες για χρόνια καταστάσεις.

Trained by Nike

Τρόπος σκέψης. Κίνηση. Διατροφή. Ανάκτηση δυνάμεων. Ύπνος. Πέντε εργαλεία που χρησιμοποιεί κάθε επαγγελματίας αθλητής αλλά και που μπορούν να βοηθήσουν τον καθένα από εμάς να παραμείνει υγιής, χαρούμενος και δυνατός. Αθλητές, ψυχολόγοι, αναλυτές, ερευνητές, προπονητές και άλλοι ειδικοί «ανακρίνονται» από τη Jaclyn Byrer.

Barbell Shrugged

Το Barbell Shrugged ξεκίνησε το 2012 και έκτοτε παραμένει ενεργό με νέα επεισόδια σε εβδομαδιαία βάση. Με πληθώρα παρουσιαστών μέσα από ένα ενδιαφέρον δίκτυο, αυτά εστιάζουν στη βοήθεια των ακροατών να πετύχουν τους στόχους που αφορούν τη σωματική και πνευματική τους υγεία.

WHOOP Podcast

Η αποστολή του WHOOP είναι «να ξεκλειδώσει την ανθρώπινη απόδοση». Για να το καταφέρει αυτό, ο εμπνευστής και παρουσιαστής του, Will Ahmed, μιλά με διακεκριμένους αθλητές, επιστήμονες, ειδικούς και άλλους ώστε να μάθει τι ακριβώς κάνουν οι καλύτεροι προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή.