Το τέλειο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας σε περιμένει στον ΓΕΡΜΑΝΟ

11 μήνες πριν
γιορτή της μητέρας

Ευτυχισμένη Γιορτή της Μητέρας σε όλες τις καταπληκτικές μαμάδες εκεί έξω! Σήμερα είναι μια μέρα για να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε τις γυναίκες που μας έχουν δώσει τόση αγάπη και υποστήριξη σε όλη μας τη ζωή. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι μαμάδων, ο καθένας με τη δική του μοναδική προσωπικότητα και στυλ. Κάποιες μαμάδες είναι gamers, κάποιες έχουν τατουάζ και piercings, κάποιες βάφουν ροζ τα μαλλιά τους, κάποιες είναι μητέρες πλήρους απασχόλησης, ενώ άλλες εξισορροπούν την εργασία και τη φροντίδα των παιδιών. Αλλά όσο διαφορετικές κι αν είναι, όλες έχουν ένα κοινό…είναι όλες μαμάδες.

Ας αφιερώσουμε λοιπόν μια στιγμή για να εκτιμήσουμε όλους τους διαφορετικούς τύπους μαμάδων εκεί έξω. Είτε η μαμά σου είναι gamer είτε έχει τατουάζ, δεν παύει να είναι η μαμά σου και η αξία της είναι μοναδική. Οι μαμάδες είναι όπως θέλουν να είναι και αυτό είναι που τις κάνει τόσο ξεχωριστές.

Φύσει περίεργη, βλέπεις, η μαμά σου ελκύεται από την τεχνολογία. Ακόμα κι αν χρειαστεί να της εξηγήσεις πολλές φορές-ή να το ψάξει η ίδια- θέλει να είναι μέσα σ’ όλα και αρνείται να μείνει πίσω από την εποχή της. Ως εκ τούτου στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις όλα εκείνα τα δώρα που θα της εξάψουν την περιέργεια, θα της επιτρέψουν να βρει νέα ερεθίσματα και να ανακαλύψει όλα όσα είναι σε θέση να της προσφέρει η τεχνολογία. Έλα να δούμε τα ιδανικά δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας!

SAMSUNG Galaxy A13 (2022)

Για ακόμα μια χρονιά, τα smartphones θα έχουν την τιμητική τους όσον αφορά στα δώρα για την ημέρα της μητέρας και, εδώ που τα λέμε, όχι κι άδικα. Να, πάρε για παράδειγμα το SAMSUNG Galaxy A13 (2022). Το best seller της SAMSUNG διαθέτει σπουδαία τεχνικά χαρακτηριστικά για μία απόλυτα ομαλή εμπειρία χρήσης, μεγάλη και ευκρινή οθόνη FHD+ 6,6 ιντσών με ολοζώντανα χρώματα, προηγμένη τετραπλή οπίσθια κάμερα (με κύρια ανάλυσης 50 MP) και σούπερ κάμερα πρόσοψης 8 MP για τέλειες selfies! Θες να ακούσεις και το καλύτερο; Τώρα μπορείς να το αποκτήσεις με όφελος €30 και να το εξοφλήσεις και σε 12 άτοκες δόσεις των €14,16.

SONY TWS WF-C500

Πεντακάθαρες κλήσεις, κρυστάλλινος ήχος κατά την αναπαραγωγή μουσικής ή/και podcasts, επιβλητικές εμπειρίες streaming σειρών και ταινιών. Τρεις λόγοι για τους οποίους η μητέρα σου θα λατρέψει τα ασύρματα ακουστικά SONY WF-CF500. Έρχονται σε τέσσερα φοβερά χρώματα ώστε να βρεις εκείνο που ταιριάζει στο look και την προσωπικότητά της, διαθέτοντας νέο, βελτιωμένο σχεδιασμό για τέλεια εφαρμογή στο αφτί. Ανθεκτικά σε σταγόνες νερού και ιδρώτα, συνδέονται με κάθε συμβατή συσκευή μέσω Bluetooth και προσφέρουν 20 ώρες ακρόασης με τη θήκη φόρτισης.

SAMSUNG Galaxy Tab A8 WiFi

Αν ψάχνεις για μια συσκευή που θα ανοίξει διάπλατα νέους τεχνολογικούς δρόμους στη μαμά σου, το tablet πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Όταν δε, μιλάμε για κάτι σαν το Galaxy Tab A8, τότε έχεις πετύχει διάνα! Σε δυο υπέροχα χρώματα, διαθέτει μεγάλη οθόνη 10,5 ιντσών για άνετο σερφάρισμα και απολαυστικό streaming, αλλά όχι τόσο μεγάλη ώστε να αποτελεί πρόβλημα η μεταφορά του (αφού χωρά άνετα στην τσάντα της). Με οκταπύρηνο επεξεργαστή, RAM  3GB και εσωτερική μνήμη 32GB είναι ιδανικό για κάθε ανάγκη, ενώ χάρη στη μεγάλη του αυτονομία (μπαταρία 7040mAhκαι την ταχεία φόρτιση δε θα έχει πρόβλημα να ανταποκριθεί σε κάθε τύπου lifestyle.

GARMIN Venu Sq

Με ένα smartwatch όπως το Venu Sq της GARMIN, ένα είναι το σίγουρο: δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα να μυήσεις τη μαμά σου στα έξυπνα ρολόγια! Είναι κομψό και ελαφρύ, με σχεδιασμό που του επιτρέπει να συνοδεύσει κάθε εμφάνιση ανεξαρτήτως στυλ. Η οθόνη του 1,3 ιντσών προστατεύεται από Corning Gorilla Glass 3 ενώ το λουράκι διαθέτει πλήθος υποδοχών για άριστο κούμπωμα. Το smartwatch της GARMIN είναι αδιάβροχο, καταγράφει κάθε λογής δραστηριότητα, ενώ μετρά πληθώρα δεικτών του σώματος προσφέροντας πλήρη εικόνα του οργανισμού.

NEDIS Wi-Fi Smart IP Camera

Ένα gadget με τεράστια πρακτική αξία, η NEDIS Wi-Fi Smart IP Camera είναι μία ολοκληρωμένη κάμερα εσωτερικού χώρου. Καταγράφει περιεχόμενο σε ανάλυση Full HD ενώ συνδέεται ασύρματα με το οικιακό Wi-Fi για εύκολη παρακολούθηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως όπως π.χ. για baby monitor αφού ενσωματώνει μέχρι και ήχους χαλάρωσης! Έρχεται με ανιχνευτή κίνησης και λειτουργία νυχτερινής όρασης, ενώ προσφέρει συν τοις άλλοις αμφίδρομη επικοινωνία και αισθητήρα κλίματος. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

XIAOMI Electric Scooter 3 Lite

Η μαμά σου είναι τετραπέρατη, γι’ αυτό και το ηλεκτρικό πατίνι XIAOMI Electric Scooter 3 Lite θα της ταιριάξει γάντι! Με αναδιπλούμενο σχεδιασμό και χαμηλό βάρος για να μεταφέρεται εύκολα, θα την πάει εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια σε κάθε της προορισμό. Διαθέτει στιβαρό σχεδιασμό με σώμα αλουμινίου και βάση μεγαλύτερου πλάτους για καλύτερο κράτημα, καθώς επίσης και μπαταρία λιθίου που αντέχει περί τα 20 χιλιόμετρα. Πρόσθεσε τις τρεις λειτουργίες ταχύτητας (με μέγιστη τα 25 χλμ/ώρα) και έχεις μία υπερπλήρη πρόταση. Επιπλέον, μέσω της ασύρματης συνδεσιμότητας Bluetooth και της εφαρμογής XIAOMI Home App θα έχει στο smartphone της όλα τα στοιχεία που την ενδιαφέρουν και πρόσβαση σε έξυπνες λειτουργίες, για να κάνει πιο απλή την απαιτητική καθημερινότητά της!

LENOVO 300e 2nd Gen

Σούπερ laptop για σούπερ μαμάδες! Το LENOVO 300e 2nd Gen είναι ένα υπερφορητό σύστημα στις 11,6 ίντσες, ό,τι πρέπει για να ακολουθήσει τη μαμά σου εντός κι εκτός σπιτιού! Με οθόνη αφής και γραφίδα για άνετη χρήση, επεξεργαστή Celeron N4120, 4 GB RAM, δίσκο SSD χωρητικότητας 128 GB και Windows 10 Pro, δε θα μπορούσε να είναι πιο λειτουργικό. Η οθόνη του μάλιστα περιστρέφεται κατά 360 μοίρες για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, ενώ μία πλήρη φόρτιση θα χαρίσει στη μπαταρία του αυτονομία έως και οκτώ ώρες.

SAMSUNG UE55AU7172

Μία smart TV που θα επιτρέψει στη μαμά σου να δει τις αγαπημένες της σειρές, εκπομπές αλλά και γιατί όχι, να παίξει τα αγαπημένα της βιντεοπαιχνίδια! Η UE55AU7172 της SAMSUNG να είσαι σίγουρος ότι θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Στις 55 ίντσες, θα ταιριάξει στο σαλόνι χωρίς να την αναγκάσει να αλλάξει διακόσμηση, τη στιγμή που το Clean Cable Solution θα κρατήσει εκτός κοινής θέας τα πάντα ενοχλητικά καλώδια. Με τεχνολογίες PurColor και Color Mapping, θα αποτελέσει τον καλύτερο ξεναγό στον μαγικό κόσμο του 4K.

Και για τους αναποφάσιστους…

Δεν σε κάλυψε τίποτα από τα παραπάνω, είσαι αναποφάσιστος ή απλά θες να δώσεις στη μαμά σου τη δυνατότητα να βρει η ίδια το δώρο που να ικανοποιεί τα «θέλω» της; Μην αγχώνεσαι: υπάρχει πάντα η λύση της δωροκάρτας! Μπες στο germanos.gr και φτιάξε την E-gift card της αρεσκείας σου, επιλέγοντας το ποσό και την ευχή που θα ήθελες να τη συνοδεύσει. Η μαμά σου θα έχει έναν ολόκληρο χρόνο από την ημερομηνία αγοράς της προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει!

Στην υγειά λοιπόν όλων των μαμάδων εκεί έξω. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνετε!