Τι προσφέρει το smartwatch Huawei Watch GT Runner;

2 έτη πριν
Huawei Watch GT Runner

Έχοντας ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με τη σειρά έξυπνων ρολογιών που παρουσιάζει, η Huawei κάνει την έκπληξη ανακοινώνοντας το νέο μέλος στην οικογένεια, το Watch GT Runner. Το νέο smartwatch της κινεζικής εταιρείας έρχεται για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό λάτρη του τρεξίματος με τα προηγμένα χαρακτηριστικά του, αλλά και την προσιτή τιμή του. 

Ελαφρύ και άνετο

Το Huawei Watch GT Runner ζυγίζει μόλις 38,5 γραμμάρια, κάτι που σημαίνει ότι πρακτικά θα… ξεχάσεις ότι το φοράς! Θα το θυμηθείς όταν θα θελήσεις να τσεκάρεις μια από τις χρήσιμες πληροφορίες που σου παρέχει, πράγμα που γίνεται άμεσα σηκώνοντας απλώς τον καρπό σου, με την εξαιρετικά προσεγμένη οθόνη να εμφανίζει όλες τις πληροφορίες που σε αφορούν.

Dual-band σύστημα GNSS

Η Huawei έχει εξοπλίσει το smartwatch της με πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες δυνατότητες δορυφορικής πλοήγησης που καλύπτει τα πέντε βασικά συστήματα (GPS, GLONASS, Galilleo, Beidou, QZSS). Με τη νέα κεραία στο εσωτερικό του, το Watch GT Runner  προσφέρει επιπλέον ένα προηγμένο σύστημα γεωεντοπισμού, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη ακρίβεια στην καταγραφή της πορείας του δρομέα αλλά και την ταχύτερη εύρεση της θέσης του.

Ακριβής καταγραφή παλμών

Το Watch GT Runner ενσωματώνει οκτώ φωτοδιόδια σε κυκλική διάταξη και δύο σετ πηγών φωτός σε συνδυασμό με φακό κυρτού γυαλιού για άνετη εφαρμογή και περιορισμένες παρεμβολές εξωτερικού φωτός. Αυτά σε συνδυασμό με τον βελτιωμένο αλγόριθμο AI αλλά και την τεχνολογία TruSeen 5.0+, δίνει τη δυνατότητα στο νέο έξυπνο ρολόι της Huawei να προσφέρει στον χρήστη του απόλυτα ακριβή καταγραφή καρδιακών παλμών.

Επιστημονικά ανεπτυγμένο πρόγραμμα τρεξίματος

Το smartwatch χρησιμοποιεί το επιστημονικό πρόγραμμα τρεξίματος Huawei TruSport το οποίο θα σου προσφέρει χρήσιμα δεδομένα σε ό,τι αφορά την ένταση και τη διάρκεια της προπόνησής σου, τις μέρες ξεκούρασης, την ενέργεια του σώματός σου κ.α. Οι προχωρημένοι δρομείς μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις για την αξιολόγηση του τρεξίματος, τη φυσική τους κατάσταση/κόπωση και ανάλυση απόδοσης της προπόνησής τους. Ακόμα κι αν είστε έμπειρος δρομέας, μπορείτε να λάβετε ενημερώσεις για την παρακολούθηση και αξιολόγηση της τεχνικής σας στο τρέξιμο. Όλα αυτά παρουσιάζονται όχι μόνο στην οθόνη του Watch GT Runner αλλά και στην εφαρμογή που συνοδεύει το ρολόι της Huawei, δίνοντας ακόμα πιο αναλυτικές πληροφορίες.

Πλήρης κάλυψη δραστηριοτήτων

Ό,τι μπορεί να ζητήσεις από ένα ρολόι σε κάθε σου εξόρμηση είναι εδώ! Πλοήγηση και πυξίδα για να μη χάνεις τον δρόμο σου, αναπαραγωγή μουσικής και πάνω απ’ όλα εύκολος χειρισμός με ένα άγγιγμα. Πάντα μέσα από καντράν του Watch Runner GT, μπορείς να δεις τα δεδομένα σου άμεσα, όπως το ιστορικό των προπονήσεών σου, τον δείκτη ικανότητας τρεξίματος, τον χρόνο ανάκαμψης, το υψόμετρο και τον καιρό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να σηκώσεις τον καρπό σου για να δεις τι έχεις πετύχει και να πηγαίνεις το τρέξιμό σου στο επόμενο επίπεδο.

Άσκηση με τη βοήθεια της AI

Το ρολόι της Huawei ενσωματώνει AI που προσαρμόζει δυναμικά το πρόγραμμα γυμναστικής σου και τον ρυθμό που πρέπει να έχεις όταν τρέχεις, μέσα από το δείκτη Running Abilty Index που ποσοτικοποιεί αυτό που ήταν δύσκολο πριν να γίνει: την ικανότητα σου να τρέξεις. Το προηγμένο σύστημα που παρέχει, φροντίζει να αποφεύγεις πιθανούς τραυματισμούς και προπονητικές υπερβολές ενώ ταυτόχρονα σου προτείνει μια ποικιλία προπονητικών προγραμμάτων, τα οποία μάλιστα μπορείς να προσαρμόσεις στα δικά σου, αμιγώς προσωπικά μέτρα.

Μέσα από το "Ιστορικό Δεδομένων Προπονήσεων" μπορείς να γνωρίζεις πότε πρέπει να ξεκουραστείς μετά από μια προπόνηση υψηλής έντασης και ποια είναι η σωστή ένταση που πρέπει να δώσεις στην προπόνησή σου χάρη στην λειτουργία της καταγραφής των εβδομαδιαίων προπονήσεών σου.

Τεράστια διάρκεια μπαταρίας

Το τελευταίο που θες από το ολοκαίνουριο ρολόι σου, είναι να πρέπει να το φορτίζεις κάθε λίγο και λιγάκι. Ευτυχώς με το Huawei Watch GT Runner δε θα ‘χεις τέτοιο πρόβλημα αφού η αυτονομία του φτάνει τις δύο βδομάδες, ένας ακόμη τομέας που όπως γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια, ξεχωρίζουν τα έξυπνα ρολόγια της Huawei.

Μπορείς να βρεις το Huawei Watch GT Runner στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και online στο germanos.gr με τιμή 299€ και δώρο τα φανταστικά ακουστικά Freebuds 4i της Huawei.