Το 2024 θα κάνει πρεμιέρα η ταινία Sonic the Hedgehog 34

1 έτος πριν
sonic

Οι δύο πρώτες ταινίες «Sonic» αποδείχτηκαν επιτυχίες για την Paramount. Ήταν τέτοιες επιτυχίες μάλιστα που το γνωστό κινηματογραφικό στούντιο πιστεύει ότι η 3η συνέχεια μπορεί να κόψει πολλά εισιτήρια ακόμα και κατά τη διάρκεια της ανταγωνιστικής περιόδου των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Ως εκ τούτου, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Sonic the Hedgehog 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου 2024. Ελάχιστες λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές για την τρίτη κατά σειρά ταινία με θέμα τις περιπέτειες του πολυαγαπημένου ψηφιακού ήρωα της SEGA.

Για παράδειγμα, δεν είναι σαφές αν ο δημοφιλής ηθοποιός Jim Carey θα εμφανιστεί στην ταινία ως Dr. Robotnik για ακόμη μία φορά καθώς σκέφτεται να αποσυρθεί από υποκριτική. Στο μεταξύ, αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσω της υπηρεσίας Paramount+ πρόκειται του χρόνου να διατεθεί μία spin-off σειρά που θα επικεντρώνεται στον Knuckles (Idris Elba).

Οι ταινίες Sonic the Hedgehog και Sonic the Hedgehog 2 έκαναν πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2020 και τον Απρίλιο του 2022 αντίστοιχα, με την τελευταία μάλιστα να γίνεται η ταινία βιντεοπαιχνιδιών με τις υψηλότερες εισπράξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι επίσης η ένατη ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις της χρονιάς μέχρι στιγμής, αφού συγκέντρωσε πάνω από $400 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Ο Sonic the Hedgehog είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς βιντεοπαιχνιδιών Sonic the Hedgehog που κυκλοφόρησε από τη Sega το 1991 ενώ εμφανίζεται σε πολλά κόμικς, κινούμενα σχέδια και άλλα μέσα. Ο Sonic είναι ένας ανθρωπόμορφος μπλε σκαντζόχοιρος που μπορεί να τρέχει με υπερηχητικές ταχύτητες και να τυλίγεται σε μια μπάλα, κυρίως για να επιτίθεται στους εχθρούς. Στα περισσότερα παιχνίδια, ο Sonic πρέπει να τρέχει μέσα από τα επίπεδα, συλλέγοντας δαχτυλίδια ενέργειας και αποφεύγοντας εμπόδια και εχθρούς. Ο αρχικός Sonic the Hedgehog κυκλοφόρησε για να δώσει στη Sega μια μασκότ που θα ανταγωνιζόταν τη ναυαρχίδα της Nintendo, τον Mario. Ο Sonic επανασχεδιάστηκε από τον Yuji Uekawa για το Sonic Adventure (1998), με μια πιο ώριμη εμφάνιση που σχεδιάστηκε για να προσελκύσει μεγαλύτερους παίκτες.

Το Sonic the Hedgehog 3 πάντως την περίοδο που έχει προγραμματιστεί να παιχτεί τους κινηματογράφους θα βρεθεί αντιμέτωπο με μεγάλους αντιπάλους όπως το Avatar 3 και το Wicked.