Cosmote TV: 9 τηλεοπτικές σειρές που κάνουν ντεμπούτο αυτό το καλοκαίρι

1 έτος πριν
Cosmote TV - The Outlaws

Μπόλικες σειρές έρχονται στη Cosmote TV μέχρι τα τέλη Αυγούστου προκειμένου να σου κρατήσουν συντροφιά τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Ξεκινώντας τον Ιούλιο, μπορείς να δεις τον 2ο κύκλο του The Outlaws, της ξεκαρδιστικής κωμωδίας με τον Christopher Walken αλλά και τη σειρά δράσης Blood and Treasure, η δεύτερη σεζόν της οποίας κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου με διπλό επεισόδιο.

Από τις 3 Ιουλίου, θα είναι διαθέσιμο στη Cosmote TV το Kadewe, μια σειρά που διαδραματίζεται στο Βερολίνο της δεκαετίας του 1920. Εκεί, τέσσερις αντισυμβατικοί νέοι, συμπορεύονται στο κυνήγι τους για ατομική και συλλογική ευτυχία με σημείο εκκίνησης το εμβληματικό εμπορικό κέντρο Kadewe. Αν σου αρέσει το πρώτο επεισόδιο, τότε μη σταματάς αφού την ίδια μέρα θα είναι διαθέσιμα όλα τα επεισόδια της σειράς για να τα δεις back 2 back.

Τον ίδιο μήνα θα δούμε και το Moonhaven, μια νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας. Σ’ αυτή, η Γη βρίσκεται στο όριο του αφανισμού, η λαθρέμπορος Bella συλλαμβάνεται και οδηγείται στο Moonhaven, μια ουτοπική κοινότητα χτισμένη στο φεγγάρι, που παραπέμπει σε σύγχρονο Κήπο της Εδέμ. Η Bella είναι λίγο δύσπιστη για την κοινότητα του Moonhaven, ωστόσο, και παρά τις επιφυλάξεις της, σύντομα εμπλέκεται σε μια συνωμοσία, με σκοπό να αποκτήσει τον έλεγχο της τεχνητής νοημοσύνης, που κρύβεται πίσω από τα θαύματα του Moonhaven. Για να επιτύχει τον στόχο της, συνεργάζεται με έναν τοπικό ντετέκτιβ και από κοινού επιχειρούν να σταματήσουν τις δυνάμεις, που θέλουν να καταστρέψουν ό,τι έχει απομείνει από τον πλανήτη Γη.

Στις 17 Ιουλίου θα μπορέσεις να δεις το θρίλερ Spiral of Lies και μάλιστα back 2 back, με όλα τα επεισόδια να είναι διαθέσιμα τη συγκεκριμένη ημέρα. Στη σειρά, μια έφηβη κοπέλα βρίσκεται παρατημένη στην ερημιά από το σύντροφο της, ενώ παράλληλα γλιτώνει από καθαρή τύχη από έναν κατά συρροή δολοφόνο. Μετά από 16 χρόνια φαίνεται πως ο ίδιος σαδιστής δολοφόνος ξαναχτυπά με την ίδια ένταση. Η ίδια, ως έμπειρη δικηγόρος πια, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, χωρίς όμως να μπορεί να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη τότε και ότι η ίδια υπήρξε παρ’ ολίγον θύμα.

Ο Ιούλιος κλείνει με δύο ακόμη σειρές, αρχικά στις 24 Ιουλίου με το Christian. Ο ομώνυμος πρωταγωνιστής είναι ένας φτωχός μικροεγκληματίας, που εργάζεται για λογαριασμό ενός μαφιόζου προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Όταν αντιλαμβάνεται έκπληκτος κάποια στίγματα να εμφανίζονται χωρίς προφανή λόγο στις παλάμες του και στη συνέχεια αποκτά μαγικές θεραπευτικές ικανότητες, προξενεί το ενδιαφέρον ενός ιερωμένου που προσπαθεί να ανακαλύψει τα αίτια πίσω από αυτό το σύγχρονο θαύμα.

Τέλος στις 31 Ιουλίου, η Cosmote TV σου δίνει πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια του 61st Street όπου ένας ελπιδοφόρος νεαρός αθλητής, λίγο πριν μπει με υποτροφία στο κολλέγιο της επιλογής του, βρίσκεται στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή, και καταλήγει άδικα κατηγορούμενος για το φόνο ενός αστυνομικού. Ο συνάδελφος του νεκρού αστυνομικού, καταφτάνει στον τόπο του εγκλήματος και είναι ο μόνος που μπορεί να αθωώσει το νεαρό με την μαρτυρία του. Παρόλα αυτά, αποφασίζει να αποκρύψει την αλήθεια και το δράμα ξεκινά.

Περνώντας στον Αύγουστο και συγκεκριμένα στις 25 του μηνός, θα δούμε το La Edad De La Ira όπου ο Marcos, ένας έφηβος μαθητής που εξερευνά την σεξουαλικότητα και τα πατήματά του στο δρόμο προς την ενηλικίωση, βλέπει τη ζωή του να αλλάζει δραματικά, όταν βρίσκεται κατηγορούμενος, για το φόνο του κακοποιητικού πατέρα του. Ο γολγοθάς για την απόδειξη της αθωότητάς του έχει μόλις ξεκινήσει. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Nando Lopez, που έκανε αίσθηση στην Ισπανία για την σύγχρονη απεικόνιση ενός δύσκολου θέματος.

Το τηλεοπτικό καλοκαίρι στη Cosmote TV ολοκληρώνεται στις 27 Αυγούστου με το SurrealEstate. Σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς «ο κτηματομεσίτης Luke Roman είναι ιδιοκτήτης του The Roman Agency, ενός φαινομενικά συνηθισμένου μεσιτικού γραφείου, που ειδικεύεται σε ακίνητα «μεταφυσικά δεσμευμένα», γνωστά και ως στοιχειωμένα σπίτια. Ο Luke διαθέτει τη μοναδική ικανότητα σύνδεσης με τον κόσμο των πνευμάτων, μιας και έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να διαισθανθεί απόκοσμες παρουσίες που μπορεί να κατοικούν στο σπίτι ενός υποψήφιου πελάτη, αλλά και  να επικοινωνεί και να διαπραγματεύεται μαζί τους. Μαζί με την ομάδα του, ο Luke αναλαμβάνει με προθυμία όλες εκείνες τις περιπτώσεις των κατοικιών, που κανείς άλλος δεν θέλει ή δεν μπορεί να αναλάβει.