COSMOTE TV: Πρόγραμμα Μαρτίου

2 έτη πριν
Πρόγραμμα COSMOTE TV

Ο φετινός Μάρτιος προμηνύεται «καυτός» αφού στα κανάλια της COSMOTE TV σε περιμένει μία εκπληκτική γκάμα σειρών που θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Οι επιλογές σου πολλές και διάφορες αφού όποια κι αν είναι τα γούστα σου, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα βρεις κάτι που να σε «κερδίσει».

Εμείς ξεκινάμε την περιήγησή μας στον μαγικό κόσμο της COSMOTE TV με την 4η σεζόν του Charmed, το reboot της σειράς που άφησε τη δική της ιστορία στην τηλεόραση των 90s. Οι αγαπημένες τηλεοπτικές μάγισσες επιστρέφουν λοιπόν με τις Phoebe και Piper να προσπαθούν να διαχειριστούν τον θάνατο της αδελφής τους, Prue ενώ την εμφάνισή της κάνει μία αινιγματική άφιξη.

Εξίσου δυνατό είναι και το Art of Crime το οποίο βρίσκεται στην 5η του σεζόν. Η σειρά εστιάζει στις περιπέτειες ενός αστυνομικού και μίας ιστορικού τέχνης από το μουσείο του Λούβρου. Το ντουέτο των Antoine Verlay (Nicolas Gob) και Florence Chassagne (Eleonore Bernheim) ξεκινά με στόχο την εξιχνίαση εγκλημάτων σε μουσεία και ορόσημα της Γαλλίας, ωστόσο τα όσα φέρνουν στο φως οι έρευνές του είναι πολλά περισσότερα…

Αν ψάχνεις κάτι πιο ανάλαφρο, τότε το Day of the Dead είναι το «thing» σου. Αλήθεια, πόσο χιούμορ μπορεί να έχει το χιλιοτραγουδισμένο σενάριο του zombie apocalypse; Κατά τους Jed Elinoff και Scott Thomas, πολλή! Εμπνευσμένοι από το ομώνυμο έργο του George Romero, οι δύο δημιουργοί συνδυάζουν ιδανικά splatter, χιούμορ και δράση προσφέροντάς μας μία πραγματικά… άχαστη σειρά!

Για τους λάτρεις του sci-fi, τέλος, οι σεζόν 3 και 4 του Star Trek: Discovery είναι «must». Μπορεί να βρισκόμαστε μία δεκαετία πριν από τον James Kirk και τον Spock, ωστόσο στη θέση του Enterprise υπάρχει ένα άλλο διαστημόπλοιο το οποίο εξερευνά νέους, συναρπαστικούς κόσμους, αναζητώντας εξωγήινες μορφές ζωής. Μία βραβευμένη με Emmy σειρά η οποία θα καθηλώσει τους παλιούς αλλά και τους νεότερους φίλους του franchise.