COSMOTE TV: Σειρές που μπορείς να τελειώσεις μέσα σε ένα Σ/Κ

2 έτη πριν
cosmote tv σειρές

Έχεις ένα Σαββατοκύριακο άδειο, ελεύθερο από κάθε είδους υποχρέωση. Οι κολλητοί έχουν κανονίσει, λοιποί φίλοι-συγγενείς δε δείχνουν και πολύ πρόθυμοι για βόλτες, ο καιρός δεν προσφέρεται για εξορμήσεις και συν τοις άλλοις, είναι μία απ’ αυτές τις περιόδους που νιώθεις ότι θα προτιμούσες να κάτσεις στο σπίτι και να χαλαρώσεις στην τηλεόραση. Φίνα! Η COSMOTE TV είναι εδώ για να σε ψυχαγωγήσει από το απόγευμα της Παρασκευής ως τα ξημερώματα της Δευτέρας και μάλιστα δίνοντάς σου τη δυνατότητα για bingewatching μέχρι τελικής πτώσεως! Έλα να δούμε σε ποιες σειρές μπορείς να… χαθείς!

Πρώτη μας επιλογή δεν είναι άλλο από το Dexter: New Blood το οποίο τα καταφέρνει εκεί που πολλά άλλα franchises απέτυχαν παταγωδώς. Ο Dexter (Michael C. Hall) επιστρέφει σε μία μίνι σειρά 10 επεισοδίων, το στόρι των οποίων εξελίσσεται μία δεκαετία μετά το φινάλε της αρχικής σειράς. Μαζί του οι Julia Jones, Jennifer Carpenter, Johnny Sequoyah και Alano Miller. 

Εξίσου πολλά υποσχόμενο δείχνει και το Yellow Jackets που όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι ό,τι πιο… Lost κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση. Το σενάριο του ξεκινά χωρίς εκπλήξεις με το αεροπλάνο που μετέφερε μία σχολική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου να συντρίβεται. Και εκεί αρχίζουν τα ωραία. Η πλοκή της σειράς εξελίσσεται παράλληλα σε δύο διαφορετικά timelines: ένα στα 90s, όταν και έγινε το ατύχημα και ένα στο σήμερα, με τα επιζώντα μέλη να έχουν συνεχίσει τις ζωές τους.

Το Better Things φτάνει στο τέλος του με την 5η και τελευταία του σεζόν, οπότε μοιραία αποτελεί ακόμα μία πρότασή μας -αν και το ένα Σαββατοκύριακο ενδέχεται να μη φτάσει. Ακολούθησε τη Sam Fox (Pamela Adlon) καθώς πασχίζει να ισορροπήσει τις διάφορες πτυχές της ζωής της, σε μια σειρά που, σου θυμίζουμε, είχε προταθεί για Emmy και Χρυσή Σφαίρα.

Τέλος, υπάρχει και το The Last Kingdom το οποίο επίσης ρίχνει τίτλους τέλους -και αυτό κατά σύμπτωση στην 5η του σεζόν. Δες πώς ο Uhtred, ένας Αγγλοσάξονας μεγαλωμένος από Βίκινγκ, εκπληρώνει το πεπρωμένο του ανακτώντας την κυριαρχία του βασιλείου του Bebbanburg, τη στιγμή που ο βασιλιάς Alfred the Great βλέπει το όραμά του για μία ενωμένη Αγγλία να καταρρέει.