COSMOTE TV Series: Οι πέντε τηλεοπτικές σειρές που πρέπει να δεις

2 έτη πριν
COSMOTE TV Series

Ο καιρός δεν είναι ακριβώς ιδανικός για βόλτες και εξορμήσεις. Χριστούγεννα και Απόκριες αποτελούν πλέον παρελθόν και, πίστεψέ μας, είναι η τέλεια εποχή για να αφεθείς στη ζεστασιά του καναπέ σου, παρακολουθώντας τις αγαπημένες σου σειρές -που αλλού- στην COSMOTE TV. Ευτυχώς για ‘σένα οι επιλογές σου είναι αμέτρητες αφού το περιεχόμενο που θα βρεις στα κανάλια της φτάνει για να κρατήσει απασχολημένο μέχρι… το καλοκαίρι! Εμείς παρ’ όλα αυτά επιλέξαμε και σου προτείνουμε τις σειρές εκείνες που θα πρέπει να βάλεις πάνω-πάνω στη λίστα σου. Έλα να τις δούμε!

Αρχικά δε θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με κάτι άλλο πέραν του The Last Kingdom. Βρισκόμαστε στην 5η και τελευταία σεζόν του ιστορικού δράματος του John Lunn. Το πεπρωμένο του Alfred the Great τον φέρνει απέναντι στον Uhtred και οι δυο τους θα λύσουν τις όποιες διαφορές τους μια και καλή.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσεις ακόμα το Mr. Mayor. Στη δεύτερη σεζόν της σειράς, ο πρωταγωνιστής, Neil Bremer (Ted Danson) προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ των δύο απαιτητικών ρόλων που έχει αναλάβει στη ζωή του -αυτόν του δημάρχου του Λος Άντζελες και εκείνον του πατέρα. Φοβερές ερμηνείες τόσο από την «οσκαρική» Holly Hunter, όσο και από την Kyla Kenedy.

Πολύ ενδιαφέρον θα βρεις και το Our House, τη μεταφορά του διεθνούς best seller της Louise Candlish στη μικρή οθόνη. Πρόκειται για μία σειρά με εκπληκτικό κόνσεπτ στην οποία η πρωταγωνίστριά της, Fi, επιστρέφει στο σπίτι της, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι εκείνο κατοικείται πλέον από αγνώστους!

Δυνατή πρόταση είναι και το Motherland: Fort Salem, αμερικανικό δράμα με υπερφυσικά στοιχεία. Δημιούργημα του Eliot Laurence, βρίσκεται στη δεύτερή του σεζόν με τους Taylor Hickson, Demetria McKinney και Jessica Sutton να πρωταγωνιστούν -και τον Will Ferrell σε ρόλο παραγωγού μεταξύ άλλων. Το στόρι του; Τρεις μάγισσες κατατάσσονται στον αμερικανικό στρατό!

Τέλος, θέση στη λίστα σου διεκδικεί επάξια και το New Amsterdam το οποίο έρχεται να μας χαρίσει vibes... ER, καθώς ένας νεόκοπος διευθυντής νοσοκομείου (Ryan Eggold) ταράζει τα νερά προσπαθώντας να αλλάξει το σύστημα υγείας, βάσει του οποίου λειτουργεί το παλαιότερο δημόσιο νοσοκομείο των ΗΠΑ.