Star Wars Galactic Starcruiser: Σχετικά με τη χρήση lightsaber

2 έτη πριν
Star Wars Galactic Starcruiser

Το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Star Wars: Galactic Starcruiser το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του τον Μάρτιο του 2022, θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ο απόλυτος «ναός» για τους λάτρεις του franchise του George Lucas. Χιλιάδες κόσμου αναμένεται να επισκεφθούν το Disney World Resort στη Φλόριντα των ΗΠΑ, μόνο και μόνο για να ζήσουν την εμπειρία του Galactic Starcruiser το οποίο θα αποτελεί πιστή ρέπλικα ενός «πραγματικού» starcruiser. Ανάμεσα στα όσα θα μπορούν μάλιστα να κάνουν, αναφέρεται και η χρήση ενός lightsaber, με μία όμως μικρή υποσημείωση.

Όπως επιβεβαίωσε η ίδια η Disney, οι επισκέπτες του Galactic Starcruiser δε θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν αληθινά lightsabers -από αυτά που οι λεπίδες laser τους εμφανίζονται και εξαφανίζονται. Παρ’ ότι αυτά θα βρίσκονται στους χώρους του ξενοδοχείου της Disney, θα είναι απλά εκθέματα και θα χρησιμοποιούνται μόνο από το εξειδικευμένο προσωπικό (performers, ηθοποιούς κλπ). Αντίθετα, τα lightsabers που θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το κοινό θα έχουν σταθερές λεπίδες αλλά τουλάχιστον θα κάνουν τους χαρακτηριστικούς θορύβους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ζήτηση για το Star Wars: Galactic Starcruiser είναι τεράστια. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τους πρώτους τέσσερις μήνες ενώ η διαμονή εκεί ξεκινά από τα $4.800 και ανεβαίνει…