To Deadpool & Wolverine θα μας παρουσιάσει το μέλλον των X-Men ταινιών

3 μήνες πριν
Deadpool & Wolverine

Το Marvel Cinematic Universe (MCU) ετοιμάζεται για μια σημαντική εξέλιξη με την επερχόμενη κυκλοφορία της ταινίας "Deadpool & Wolverine". Ο Kevin Feige, πρόεδρος της Marvel Studios, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα αυτής της ταινίας, χαρακτηρίζοντάς την ως την αφετηρία για τις μελλοντικές εξελίξεις στο σύμπαν της Marvel.

Η ταινία, που θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου 2024, σηματοδοτεί την επίσημη ενσωμάτωση των X-Men στο ζωντανό κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Η προοπτική αυτή που κάποτε φάνταζε απίθανη, έγινε εφικτή μετά την εξαγορά της Fox από τη Disney το 2017. Ωστόσο, η Marvel ακολούθησε μια σταδιακή προσέγγιση στην εισαγωγή των μεταλλαγμένων χαρακτήρων.

Μέχρι στιγμής, το κοινό έχει δει μόνο μικρές εμφανίσεις στην TV, όπως του Professor X του Patrick Stewart στο "Doctor Strange and the Multiverse of Madness" και του Beast του Kelsey Grammer στο "The Marvels". Επιπλέον, η animated σειρά "X-Men '97" έχει προσφέρει μια γεύση από τον κόσμο των X-Men.

Οι fans αναμένουν εδώ και καιρό μια ολοκληρωμένη ταινία X-Men που θα επιτρέψει στους χαρακτήρες να συνυπάρξουν με ήρωες όπως ο Captain America, ο Black Panther, ο Thor και ο Hulk. Φήμες υποστηρίζουν ότι το πρώτο σενάριο X-Men βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη, ενώ παράλληλα ξεκινούν τα γυρίσματα για την ταινία "Fantastic Four", με στόχο την κυκλοφορία το 2025.

Ο Feige εξήγησε ότι η διαδικασία ενσωμάτωσης των χαρακτήρων της Fox στο MCU ήταν χρονοβόρα λόγω νομικών ζητημάτων που σχετίζονται με την εξαγορά. Παρά την αρχική ανακοίνωση, πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να μπορέσει η Marvel να χρησιμοποιήσει αυτούς τους χαρακτήρες.

Τώρα, μετά από χρόνια αναμονής και προετοιμασίας, οι X-Men ετοιμάζονται να εισβάλουν στο Marvel Cinematic Universe. Ο Feige εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι, μετά από ένα τέταρτο του αιώνα, οι χαρακτήρες όπως ο Wolverine του Hugh Jackman και ο Deadpool βρίσκονται πλέον κάτω από την ίδια στέγη με τους υπόλοιπους ήρωες της Marvel.

Η ενσωμάτωση των X-Men στο MCU αναμένεται να ανοίξει νέους ορίζοντες για το franchise, προσφέροντας πλούσιες δυνατότητες για νέες ιστορίες, crossovers και την ανάπτυξη του κινηματογραφικού σύμπαντος. Οι fans αναμένουν με ανυπομονησία να δουν πώς θα εξελιχθεί αυτή η νέα εποχή για το MCU και πώς θα ενσωματωθούν οι αγαπημένοι τους μεταλλαγμένοι ήρωες στο ήδη πλούσιο σύμπαν της Marvel.