Δεν ήμασταν έτοιμοι για το trailer του Cocaine Bear

1 έτος πριν
cocaine bear

Μπορείς να δεις τις λέξεις "Cocaine Bear "και να νομίζεις ότι ξέρεις τι σημαίνουν. Αλλά μέχρι να κοιτάξεις αυτές τις λέξεις μέσα από τα μάτια της Elizabeth Banks που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας, δεν θα είσαι πραγματικά προετοιμασμένος/η για το τι πραγματικά σημαίνουν.

Cocaine Bear είναι ο τίτλος της σκοτεινής κωμωδίας από την σκηνοθέτη του Pitch Perfect 2 που κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Φεβρουαρίου. Πρόκειται, στην πραγματικότητα, για μια αρκούδα που κάνει κοκαΐνη...χωρίς αστερίσκους. Πιο συγκεκριμένα, βασίζεται στην αληθινή ιστορία μιας πραγματικής αρκούδας που καταβρόχθισε τόνους ναρκωτικών, αφού συνάντησε τα επακόλουθα της συντριβής αεροπλάνου που είχε ρόλο διακινητή ναρκωτικών. Αλλά τι θα έκαναν αυτά τα ναρκωτικά σε μια αρκούδα; Θα μπορούσαν απλά να τη σκοτώσουν; Θα θύμωνε η αρκούδα; Θα άρχιζε να μιλάει και να τρέχει πίσω από τα ασθενοφόρα, πετώντας στον αέρα σε αργή κίνηση; Ποιος μπορεί να πει; Μπορείς να το μάθεις στο απολύτως τρελό trailer της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε.

Ίσως να μην εκπλαγείς αν μάθεις ότι παρά το γεγονός ότι η Banks βρίσκεται στη σκηνοθεσία, η παραγωγή της ταινίας γίνεται από τους Phil Lord και Chris Miller, τις τρελές ιδιοφυΐες πίσω από τα The Lego Movie, Spider-Man: Into the Spider-Verse και πολλά, πολλά άλλα. Αυτός μπορεί επίσης να είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει μια σκηνή με τον ίδιο τον Han Solo, τον Alden Ehrenreich, να ουρλιάζει με όλη του τη δύναμη για κοκαΐνη. Ο Lord και ο Miller έδωσαν στον ηθοποιό τον ρόλο του Han όταν είχαν αναλάβει τη σκηνοθεσία του Solo, με το τελικό αποτέλεσμα να μη συγκινεί το κοινό.

Πέρα από αυτό, το καστ εδώ είναι απλά φοβερό. Η Keri Russell είναι ο βασικός πρωταγωνιστής, αλλά υπάρχουν επίσης ο O'Shea Jackson Jr., ο Jesse Tyler Ferguson, ο Isiah Whitlock Jr., η Margo Martindale, ο αείμνηστος Ray Liotta, και ακόμη και μερικά άλλα αναγνωρίσιμα πρόσωπα όπως ο ίδιος ο Sweet Tooth, ο Christian Convery-Jennings και η Brooklynn Prince. Η (τρελή) ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 24 Φεβρουαρίου.