Δύσκολα τα πράγματα για τον Miles Morales στο νέο trailer του Spider-Man:Across the Spider-Verse

1 έτος πριν
Spider-Man Miles Morales

Αν και έχουμε δει το πρώτο κανονικό trailer για την ταινία κινουμένων σχεδίων Spider-Man: Across the Spider-Verse από τις 13 Δεκεμβρίου πέρυσι (από τις 4 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους είχαμε δει το πρώτο teaser trailer), μόλις πρόσφατα, η Sony Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το 2ο trailer της ταινίας που αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Ιουνίου του 2023.

Στο trailer, αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες για τις «σχέσεις» του Miles Morales με… άλλους δημοφιλείς χαρακτήρες από το Spider-Verse όπως τους Spider-Man 2099, Spider Woman και Spider Punk. Αυτό που προκαλεί εντύπωση στο νέο trailer είναι ότι βλέπουμε διάφορες μάχες μεταξύ του Miles Morales και των άλλων αραχνανθρώπων ενώ βλέπουμε την Gwen Stacy να λέει: «υποτίθεται ότι είμαστε οι καλοί», κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι βλέπουν κατά κάποιον τρόπο τον Miles Morales ως απειλή.

Στην ταινία ακούμε τις φωνές γνωστών ηθοποιών, μεταξύ των οποίων είναι οι Shameik Moore (Miles Morales/Spider-Man), Οscar Isaac (Miguel O’Hara/Spider-Man 2099), Hailee Steinfeld (Gwen Stacy/Spider-Gwen), Jake Johnson (Peter B. Parker/Spider-Man), Brian Tyree Henry (Jefferson Davis), Luna Lauren Vélez (Rio Morales), Issa Rae (Jessica Drew/Spider-Woman), Jason Schwartzman (The Spot), Daniel Kaluuya (Hobart “Hobie” Brown/Spider-Punk), Jorma Taccone (The Vulture), Takuya Yamashiro (Japanese Spider-Man) και Karan Soni (Spider-Man India).

Το Across the Spider-Verse αποτελεί τη συνέχεια του Spider-Man: Into the Spider-Verse η οποία κυκλοφόρησε πριν 5 χρόνια. Η ιστορία της ταινίας παρακολουθεί τον Miles Morales καθώς γίνεται ο νέος Spider-man και ενώνεται με άλλους ανθρώπους-αράχνες από διάφορα παράλληλα σύμπαντα για να σώσει το σύμπαν του από τον Kingpin. Η παραγωγή της ταινίας έγινε από τις Columbia Pictures και Sony Pictures Animation σε συνεργασία με τη Marvel Entertainment και η διανομή της έγινε από τη Sony Pictures Releasing. Η ταινία απέφερε 384,3 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως στο Box Office έναντι προϋπολογισμού 90 εκατομμυρίων δολαρίων και έλαβε ευρεία αναγνώριση από τους κριτικούς για τα κινούμενα σχέδια, τους χαρακτήρες, την ιστορία, τη φωνητική υποκριτική και το χιούμορ της.

Να αναφέρουμε ότι το Spider-Man: Across the Spider-Verse Part II θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Μαρτίου του 2024.

Αν πάλι είσαι του... gaming μπορείς να ζήσεις τις περιπέτειες του Spider-Man στην κονσόλα σου!