Είσαι στο ψάξιμο για προβολέα αξιώσεων; Ο HISENSE C1 έφτασε στον ΓΕΡΜΑΝΟ

4 μήνες πριν
hisense c1 projecting

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις άμεσα το νέο καινοτόμο προβολέα της HISENSE, τον C1 Smart Mini Projector. Με όμορφη σχεδίαση, η νέα πρόταση της εταιρείας φέρνει τον κινηματογράφο στο σπίτι σου, προσφέροντας εκπληκτική ποιότητα εικόνας, έξυπνες δυνατότητες και άνεση χρήσης.

Με διαστάσεις που τον καθιστούν εύκολα μεταφερόμενο και ένα όμορφο λευκό φινίρισμα, μπορείς να απολαύσεις μια κινηματογραφική εμπειρία οπουδήποτε επιθυμείς, είτε στο σαλόνι σου, στην αυλή ή ακόμα και σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, με διαστάσεις προβολής από 65 έως 300 ίντσες.

Στην καρδιά του HISENSE C1 βρίσκεται ένας προηγμένος προβολέας Laser που προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Με ανάλυση 4K Ultra HD 3840x2160 και φωτεινότητα 1600 ANSI Lumens, ο προβολέας της HISENSE χαρίζει ευκρινείς, ζωντανές εικόνες με πλούσια χρώματα και βαθιές αντιθέσεις, είτε μιλάμε για ταινίες είτε για τηλεοπτικές σειρές. Επιπλέον, η υποστήριξη HDR10 και Dolby Vision HDR, εξασφαλίζει ευρύτερη γκάμα χρωμάτων και βελτιωμένη αντίθεση για ακόμα πιο εντυπωσιακή οπτική εμπειρία.

Στην ουσία, ο HISENSE C1 είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός προβολέας, και μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα ολοκληρωμένο κέντρο ψυχαγωγίας. Στηρίζεται στην πλατφόρμα VIDAA Smart OS προκειμένου να έχεις πρόσβαση σε έναν τεράστιο κατάλογο εφαρμογών video streaming platforms. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδέσεις τον C1 στο Wi-Fi, με την εξερεύνηση χιλιάδων ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και άλλου περιεχομένου να ξεκινά άμεσα.

Ο προβολέας της HISENSE συνοδεύεται από μια σειρά χρήσιμων χαρακτηριστικών που βελτιώνουν περαιτέρω την εμπειρία θέασης. Συγκεκριμένα με την τεχνολογία AutoFocus, ο C1 ρυθμίζει αυτόματα την εστίαση για πεντακάθαρη εικόνα, ανεξάρτητα από την απόσταση προβολής. Την ίδια στιγμή η σχετική ρύθμιση σου επιτρέπει να ρυθμίζεις εύκολα και γρήγορα την εικόνα για ομοιόμορφη προβολή, ακόμη και υπό γωνία. Χάρη στις ενσωματωμένες θύρες HDMI και USB, μπορείς εύκολα να συνδέσεις την κονσόλα σου, τον υπολογιστή σου ή εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης για ακόμη περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας. 

Ο HISENSE C1 ενσωματώνει ακόμα δύο ηχεία των 10W όπου σε συνδυασμό με την υποστήριξη Dolby Atmos, σου επιτρέπει να ακούσεις ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αν είσαι στο ψάξιμο για έναν smart προβολέα αξιώσεων, ο HISENSE C1 Smart Mini Projector είναι μια επιλογή που δεν την προσπερνάς! Μια βόλτα στο κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα σε πείσει!