Έναν «ξεχωριστό» έρωτα βλέπουμε στο trailer της νέας ταινίας Joker 2

1 εβδομάδα πριν
joker and harley quinn in joker Folie à Deux

Το πολυαναμενόμενο πρώτο τρέιλερ για το "Joker" του Todd Phillips "Folie à Deux" αποκαλύφθηκε, προσφέροντας μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη κινηματογραφική περιπέτεια που ενώνει τον Joaquin Phoenix και τη Lady Gaga ως τους εμβληματικούς χαρακτήρες Arthur Fleck και Harley Quinn. Η συνέχεια της υπερεπιτυχημένης αρχικής ταινίας, υπόσχεται να είναι μια άγρια και απρόβλεπτη βόλτα, με ένα συναρπαστικό μουσικό στοιχείο, το οποίο ο Phillips απέφυγε να την χαρακτηρίσει ως παραδοσιακό μιούζικαλ.

Ο Phoenix και η Gaga, αμφότεροι βραβευμένοι με Όσκαρ, ηγούνται ενός εντυπωσιακού καστ που περιλαμβάνει την επιστροφή της Zazie Beetz στο ρόλο της Sophie Dumond, μαζί με ένα ταλαντούχο σύνολο ηθοποιών στους υπόλοιπους ρόλους, όπως οι Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland, Steve Coogan, Ken Leung, Harry Lawtey, Leigh Gill και Sharon Washington. Ο συνδυασμός του εξαιρετικού καστ και της ενδιαφέρουσας υπόθεσης κάνει τους θαυμαστές να περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία της ταινίας στις αρχές Οκτωβρίου του 2024.

Σε μια σημαντική απόκλιση από τον προκάτοχό της, η παραγωγή της οποίας έγινε με έναν “ταπεινό” προϋπολογισμό 70 εκατομμυρίων δολαρίων, το "Joker: Folie à Deux" έχει σημαντικά υψηλότερο κόστος παραγωγής το οποίο φτάνει τα 200 εκατομμύρια δολάρια. Η αυξημένη αυτή επένδυση αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη του στούντιο στη δυνατότητα του sequel να φτάσει ή και να ξεπεράσει την εκπληκτική παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία της πρώτης ταινίας, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 1,079 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και πλέον έχει προβληθεί και στην τηλεόραση.

Παρά τη σύνδεση της ταινίας με το σύμπαν της DC Comics, ο νεοδιορισθείς επικεφαλής της DC Studios, James Gunn, διευκρίνισε ότι αυτό το επερχόμενο sequel δεν θα ενσωματωθεί στο επερχόμενο σύμπαν της DC. Αντίθετα, θα χαρακτηριστεί ως ένα "Elseworlds" project, παρόμοιο με τη σειρά ταινιών "The Batman" του Matt Reeves. Αυτός ο χαρακτηρισμός επιτρέπει τη δημιουργική ελευθερία και την εξερεύνηση εναλλακτικών ιστοριών και ερμηνειών αγαπημένων χαρακτήρων.

Καθώς η προσμονή αυξάνεται για το "Joker: Folie à Deux", οι θαυμαστές ήδη αναλύουν με ανυπομονησία το τρέιλερ για στοιχεία σχετικά με την πλοκή της ταινίας και τη δυναμική μεταξύ του Άρθουρ Φλεκ του Phoenix και της Χάρλεϊ Κουίν της Gaga.