Επικό όπως το περιμέναμε το πρώτο trailer του Furiosa: A Mad Max Saga

4 μήνες πριν
anya taylor-joy as furiosa

Η πρώτη ματιά στο prequel "Furiosa" της ταινίας "Mad Max: Fury Road" του George Miller, είναι εδώ! Προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2024, η επερχόμενη μετα-αποκαλυπτική ταινία δράσης θα επικεντρωθεί στην προέλευση του χαρακτήρα της Charlize Theron από την ταινία "Fury Road", μόνο που αυτή τη φορά θα την υποδυθεί η Anya Taylor-Joy.

Στο καστ συμμετέχουν ακόμη οι Chris Hemsworth, Tom Burke και Daniel Webber, μαζί με ηθοποιούς που επιστρέφουν από την προηγούμενη ταινία όπως ο Nathan Jones ως Rictus Erectus και ο Angus Sampson ως The Organic Mechanic.

Κατά τη διάρκεια του πάνελ για την ταινία "Furiosa" στο συνέδριο CCXP, παρουσιάστηκε το πρώτο επίσημο τρέιλερ πριν την κυκλοφορία του στο διαδίκτυο μέσω του καναλιού της Warner Bros στο YouTube. Κρίνοντας από αυτά που είδαμε, το τρέιλερ υπόσχεται μια γεμάτη δράση επική ταινία, καθώς συστήνει τη νεαρή Furiosa της Anya Taylor-Joy, της οποίας τα μακριά ξανθά μαλλιά δεν έχουν κοπεί ακόμη στην αρχή της ταινίας. 

Όταν το Mad Max: Fury Road βγήκε στους κινηματογράφους, το Μάιο του 2015, η εκρηκτική ταινία δράσης ξεπέρασε τις προσδοκίες συγκεντρώνοντας την αναγνώριση των κριτικών αλλά και τις ισχυρές εισπράξεις του box office. Με προϋπολογισμό παραγωγής 150 εκατομμυρίων δολαρίων, η τέταρτη συνέχεια του franchise του Mad Max έφτασε τα 374,7 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ξεκίνησε ένα φεμινιστικό κίνημα που εξυμνούσε τον άγριο χαρακτήρα Imperator Furiosa της Charlize Theron. Αν και δεν ήταν blockbuster για τα δεδομένα του 2015, το Fury Road ενθουσίασε τους οπαδούς και αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον για τη μετα-αποκαλυπτική σειρά που έγινε αρχική επιτυχία με τον Mel Gibson στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Το “Furiosa: A Mad Max Saga” διαδραματίζεται 45 χρόνια μετά την πτώση του πολιτισμού, με την αναζήτησή της Furiosa να βρει τον δρόμο της προς το σπίτι, τη φέρνει αντιμέτωπη με τον -μη αναγνωρίσιμο- Chris Hemsworth στον ρόλο του κακού Dementus. Παράλληλα προσπαθεί να προστατέψει τη ζωή ενός παιδιού. Το τρέιλερ αποκαλύπτει ακόμα μια πρώτη ματιά στο εντυπωσιακό καστ και υπόσχεται μια ολοκληρωμένη συνέχεια του σύμπαντος Mad Max στις οθόνες, γεμάτη δράση και ανατροπές αν και χωρίς τον…Mad Max.