Επιστρέφει στην Comic-Con η MARVEL

1 έτος πριν
marvel

Καθώς οι μέρες μέχρι την Comic-Con λιγοστεύουν, ολοένα και περισσότερα νέα προκύπτουν για το μεγάλο ραντεβού. Η τελευταία ενημέρωση μάλιστα μας έπιασε απροετοίμαστους, αν και ποτέ δε λέμε όχι σε ευχάριστες εκπλήξεις, ειδικά αν αυτές σχετίζονται με τη MARVEL.

Η MARVEL STUDIOS, που λες, δε μας είχε συνηθίσει σε πάνελ κατά τη διάρκεια της Comic-Con. Ως εκ τούτου, το γεγονός της επιστροφής της εταιρείας έπειτα από μία τριετία δε θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά. Να σου θυμίσουμε ότι την τελευταία φορά που η MARVEL είχε δικό της πάνελ, μας τρέλανε στις ανακοινώσεις αφού παρουσίασε μεταξύ άλλων τα Thor: Love and Thunder, Hawkeye και Shang-Chi. Εννοείται βέβαια πως η παρουσία της MARVEL δίνει και άλλο πρεστίζ στην ίδια την Comic-Con αφού η προσοχή των φίλων του MCU θα είναι στραμμένη στα όσα θα γίνουν εκεί.

Η τελευταία διετία άλλωστε είναι εξαιρετικά… φορτωμένη για τη MARVEL η οποία «βομβαρδίζει» χωρίς σταματημό τους φαν της σε κινηματογράφο και τηλεόραση. Σου θυμίζουμε πως στα σινεμά η αρχή στην τέταρτη φάση του MCU έγινε με τo Black Widow για να ακολουθήσουν τα Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals, Spider-Man: No Way Home πέρυσι και Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder και Black Panther: Wakanda Forever φέτος.

Στην κατηγορία των τηλεοπτικών σειρών η λίστα είναι εξίσου εντυπωσιακή αφού μετά το WandaVision, σειρά πήραν τα The Falcon and the Winter Soldier, Loki, What If….?, Hawkeye, Moon Knight, Ms. Marvel, She-Hulk: Attorney at Law, μία ειδική παραγωγή για το Halloween και ακόμα μία για τις γιορτές των Χριστουγέννων με το The Guardians of The Galaxy (τα τρία τελευταία προφανώς δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα).

Για ‘σένα που θες να παραμείνεις ενήμερος σχετικά με τις εξελίξεις από την επικείμενη Comic-Con του Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ, σου θυμίζουμε ότι διεξάγεται την περίοδο 21-24 Ιουλίου.