Επιτέλους κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του Avatar: The Way of Water

1 έτος πριν
avatar

Το πρώτο τρέιλερ του επερχόμενου Avatar: The Way of Water κυκλοφόρησε και είναι αρκετά ενδιαφέρον. Πατώντας «play», το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος δεν είναι άλλο από τα εκπληκτικά τοπία. Μαγικές ακτές με σμαραγδένια νερά, μυστηριώδεις σπηλιές και ατέλειωτες ζούγκλες εναλλάσσονται με ακατάπαυστο ρυθμό, δίνοντάς μας μια ομολογουμένως καταπληκτική εικόνα από τον πλανήτη της Pandora. Ειδικά οι σκηνές -κάπου στη μέση- στους υφάλους Metkayina είναι το κάτι άλλο.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μη σταθούμε στο στόρι της ταινίας ή τουλάχιστον τα όσα λίγα καταλαβαίνουμε γι’ αυτό από το διάρκειας ενός λεπτού και 38 δευτερολέπτων τρέιλερ. Βρισκόμαστε αρκετά χρόνια μετά το φινάλε του πρώτου Avatar, με τον Jake Sully να έχει ξεκινήσει μία νέα ζωή στην Pandora πλάι στη σύντροφό του, Neytiri, έχοντας μετατραπεί σε Na’vi (αλλά διατηρώντας τις αναμνήσεις και τη συνείδηση που είχε ως άνθρωπος). Το ζευγάρι μάλιστα έχει αποκτήσει και παιδιά και εκεί είναι που το Avatar: The Way of Water φαίνεται να ρίχνει το μεγαλύτερο βάρος -στον θεσμό και τους δεσμούς της οικογένειας.

Στο τρέιλερ ωστόσο βλέπουμε τους Na’vi να κρατούν όπλα και να είναι ντυμένοι με ανθρώπινο εξοπλισμό. Παράλληλα, κάπου κάνει την εμφάνισή του κι ένας άνθρωπος ο οποίος φορά μία ειδική μάσκα (λογικό, αφού δε θα μπορούσε να επιβιώσει αλλιώς στην Pandora) και βρίσκεται υπό την προστασία του Jake και της Neytiri. Θυμίζουμε πως στο φινάλε του πρώτου Avatar, οι Na’vi κατάφεραν να διώξουν, πολεμώντας τους ανθρώπους από τον πλανήτη τους και να τους στείλουν πίσω στη Γη, οπότε μια υπόθεση θα ήταν οι τελευταίοι να έχουν επιστρέψει με όχι και τόσο φιλικές διαθέσεις.

Το Avatar: The Way of Water κυκλοφορεί στις 15 Δεκεμβρίου και πρωταγωνιστούν οι Zoe Saldana, Sam Worthington, Kate Winslet, Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver, Michelle Yeoh, Jemaine Clement και Stephen Lang.