Έρχεται βασισμένο στον Jon Snow Game of Thrones spinoff!

1 έτος πριν
Game of Thrones spinoff

Το Game of Thrones θεωρείται μία από τις σημαντικότερες και πλέον επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων δεκαετιών. Η σειρά που διήρκεσε οκτώ σεζόν και 73 επεισόδια ξεκίνησε να προβάλλεται τον Απρίλιο του 2011 (είτε το πιστεύεις, είτε όχι, μιλάμε για 11 και βάλε χρόνια πριν!) και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2019 με κάθε του σεζόν να είναι ακόμα πιο επιτυχημένη από την αμέσως προηγούμενη. Για να καταλάβεις, η πρώτη είχε κατά μέσο όρο 2,52 εκατ. τηλεθεατές ανά επεισόδιο στις ΗΠΑ, τη στιγμή που η όγδοη και τελευταία μετρούσε 11,99 εκατ.! Με τέτοια νούμερα δε θα ήταν δυνατόν το HBO να μην εκμεταλλευτεί το γιγαντιαίο πια franchise και κάπως έτσι ξεκίνησε τάχιστα να εργάζεται σε συνεργασία με τον George R. R. Martin σε νέες σειρές βασισμένες στον κόσμο που δημιούργησε ο τελευταίος.

Να μη στα πολυλογούμε, τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, το HBO έχει κατά πάσα πιθανότητα στα σκαριά επτά (!) νέα πρότζεκτ που σχετίζονται με το Game of Thrones. Όλα τους φυσικά είναι prequels της σειράς, δίνοντάς μας έξτρα πληροφορίες για τα βασίλεια του Westeros, τις οικογένειες που τα κυβερνούν και βέβαια το παρελθόν των αγαπημένων μας ηρώων. Γνωρίζουμε φυσικά το House of the Dragon που εστιάζει στους Targaryen και διαδραματίζεται περί τους δύο αιώνες πριν από το ορίτζιναλ Game of Thrones -σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει, κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου. Φήμες έχουν κυκλοφορήσει ακόμα για άλλες τρεις σειρές με τίτλους 10.000 Ships, 9 Voyages και Dunk and Egg ενώ μην ξεχνάς πως γίνεται δουλίτσα και στα κινούμενα σχέδια (γνωρίζουμε π.χ. το The Golden Empire).

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα sequel το οποίο θα καταπιάνεται με έναν εκ των πλέον βασικών ηρώων της σειράς, τον Jon Snow. Ο νόθος γιος του Eddard Stark έχει άλλωστε… ιστορικό τόσο πλούσιο που όπως θα θυμάσαι του έδωσε μέχρι και το δικαίωμα να κάτσει στον Σιδηρούν Θρόνο. Ο Kit Harington θα ενσαρκώσει για ακόμα μια φορά τον Jon Snow μόνο που πέραν τούτου τίποτε άλλο δεν έχει διαρρεύσει. Υπομονή…