Το Fast X «ψήνεται» και τα γυρίσματα βγάζουν ειδήσεις

1 έτος πριν
Fast X

Τα γυρίσματα της δέκατης ταινίας του Fast and the Furious πραγματοποιούνται τις τελευταίες εβδομάδες σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Από τον επίσημο λογαριασμό της ταινίας αλλά και του πρωταγωνιστή της, μαθαίνουμε αρκετές πληροφορίες για το τι θα πρέπει να περιμένουμε. Με πιθανή ονομασία Fast X, στην ταινία επιστρέφει όλη η «οικογένεια», με αρχηγό πάντα τον πληθωρικό Vin Diesel στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dominic Toretto. Μαζί του θα δούμε μερικές ενδιαφέρουσες προσθήκες.

Πρώτη η Brie Larson ή αλλιώς, η πρωταγωνίστρια του Captain Marvel. Ίσως δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έγινε δεκτή στην οικογένεια του Fast and Furious. Αλλά παρά το γεγονός ότι αποτελεί μια προσθήκη υψηλού προφίλ, δεν είναι πολλά γνωστά για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί. Ενώ οι νέοι συμπρωταγωνιστές της μοιράζονται φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει σχετικό περιεχόμενο που να αφορά τη Larson μέχρι σήμερα.

Εκτός της Larson, άλλος ένα υπερήρωας αποτελεί μέρος του Fast X. Ο πρωταγωνιστής του Aquaman εντάχθηκε στο μακρόχρονο franchise δράσης για την τελευταία ταινία, υποδυόμενος μάλιστα τον «κακό».Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα, που τραβήχτηκαν στη Ρώμη, εμφανίζουν τον Momoa να οδηγεί μια μοτοσικλέτα, ενώ φοράει γυαλιά και ένα γυαλιστερό ασημένιο σακάκι. Έχει επίσης ένα smartphone προσαρτημένο στο μπροστινό μέρος του οχήματός του.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Μαΐου 2023, και μετά την αποχώρηση του Justin Lin μια εβδομάδα μετά την έναρξη των γυρισμάτων, ο Louis Leterrier έχει αναλάβει καθήκοντα σκηνοθέτη. Ο λόγος της αποχώρησης του Lin σύμφωνα με πληροφορίες είναι τα καπρίτσια του πρωταγωνιστή ο οποίος δεν είναι και ο πιο εύκολος να συνεργαστείς, όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ο Dwayne Johnson.

Αν και είναι λογικό να υποθέσουμε ότι το Fast X θα περιλαμβάνει εντυπωσιακές σκηνές με του πρωταγωνιστές να χρησιμοποιούν με τρελό τρόπο αυτοκίνητα και άλλα οχήματα για να σταματήσουν μια μεγάλη απειλή -αν όχι να σώσουν τον κόσμο- προς το παρόν οι λεπτομέρειες της ιστορίας κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό.