Γεμάτο εντυπωσιακή δράση το trailer του νέου Mission: Impossible

1 έτος πριν
mission impossible

Αφού διέρρευσε στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια των περασμένων ημερών, το trailer του Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One έφτασε απροσδόκητα περιέχοντας αρκετή δράση και εντυπωσιακά πλάνα.

Ο Ethan Hunt του Tom Cruise είναι ένας άνδρας που βρίσκεται -και πάλι- σε φυγή στο Mission: Impossible - Dead Reckoning, το νέο trailer το οποίο βρίσκει τον διαβόητο πράκτορα της Impossible Mission Force (IMF) να παρασύρεται σε μια ακόμη αποστολή, η έκβαση της οποίας θα διαμορφώσει την ανθρώπινη ιστορία. Δεν είναι σαφές τι είδους στόχο για τη συγκεκριμένη αποστολή περιγράφει στον Hunt ο MacGuffin, ο πρώην διευθυντής του IMF Eugene Kittridge τον οποίο υποδύεται ο Henry Czerny και τον οποίο γνωρίσαμε στην πρώτη ταινία της σειράς. Όμως η ικανότητά του να «ελέγχει την αλήθεια» τον καθιστά ένα αρκετά ισχυρό λόγο ώστε ο Benji Dunn (Simon Pegg), η Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), ο Luther Stickell (Ving Rhames) και η Alanna Mitsopolis (Vanessa Kirby) να πάρουν μέρος σε μια μεγάλη μάχη.

Αν και ο Ethan και οι σύμμαχοί του θα συνεργαστούν για να εξουδετερώσουν τον μυστηριώδη κακό της ταινίας που υποδύεται ο Esai Morales, το trailer καθιστά σαφές ότι η νεοφερμένη Grace (Hayley Atwell) θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο πλευρό του Ethan καθώς οι δύο τους θα διασχίζουν με jet τον κόσμο.

Η σειρά ταινιών Mission Impossible έχει αποτελέσει τεράστια επιτυχία, με τον Tom Cruise να βρίσκεται όχι μόνο στον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και στην παραγωγή, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την εκτέλεση αρκετά εντυπωσιακών σκηνών με κίνδυνό της ίδιας του της ζωής. Οι ταινίες έχουν σκηνοθετηθεί από διάφορους σκηνοθέτες ενώ κοινή σταθερά είναι πάντα το πασίγνωστο μουσικό κομμάτι του Lalo Schifrin, το οποίο γνωρίσαμε για πρώτη φορά από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά τη δεκαετία του 60.

Το Mission Impossible - Dead Reckoning Part One αποτελεί την 7η ταινία της σειράς ενώ θα αργήσει να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους κάτι που θα γίνει σε 13 μήνες και συγκεκριμένα στις 14 Ιουλίου του 2023. Ο λόγος είναι η πανδημία του COVID-19, ενώ ένα χρόνο μετά, προγραμματίζεται η κυκλοφορία και του δεύτερου μέρους της ταινίας.