Halo : Εντυπωσιακό τρέιλερ της σειράς που έρχεται στην COSMOTE TV

2 έτη πριν
Halo

Η Paramount Plus έδωσε στη δημοσιότητα ένα  νέο τρέιλερ της επερχόμενης σειράς Halo -που θα δεις αποκλειστικά στην COSMOTE TV- ξεσηκώνοντας το ίντερνετ. Ο Master Chief αποτελεί τη «μασκότ» του Xbox εδώ και δεκαετίες, όντας ο πρωταγωνιστής του πιο αναγνωρίσιμου franchise της Microsoft, όμως όπως όλα δείχνουν σύντομα θα κατακτήσει και τη μικρή οθόνη.

Πρόκειται για την πρώτη παραγωγή τέτοιου βεληνεκούς που αναλαμβάνει η Paramount Plus. Την παραγωγή του υπογράφει ο David Wiener κι αν το όνομα του δε σου λέει και πολλά, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για τον άνθρωπο πίσω από τα Homecoming, Brave New World και Fear of the Walking Dead μεταξύ άλλων.

Η σειρά Halo διαδραματίζεται στον 26ο αιώνα, με το στόρι της να περιστρέφεται γύρω από τη μάχη της ανθρωπότητας και μίας εξωγήινης φυλής γνωστής ως Covenant. Από εκεί και πέρα θα εστιάζει στις ιστορίες επιλεγμένων χαρακτήρων με πρωταγωνιστές φυσικά -ποιους άλλους- τον Master Chief και την Cortana. Όσο για το καστ της σειράς είναι άκρως ενδιαφέρον αφού περιλαμβάνει τους Pablo Schreiber (American Gods), Natascha McElhone (Californication, Designated Survivor) και Jen Taylor (η οποία έχει δανείσει τη φωνή της στην Cortana στα video games).

Η σειρά video games Halo δημιουργήθηκε από τη Bungie και έκανε την εμφάνισή της το μακρινό 2001 με το Halo: Combat Evolved στο πρώτο Xbox. Στη συνέχεια ακολούθησαν 15 (!) συνολικά κυκλοφορίες, καθώς στα «μεγάλα» sequels προστέθηκαν μικρότερα καθώς επίσης και spin-offs. Από το 2011 την επιμέλεια των τίτλων της σειράς έχει η 343 Studios με το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της να είναι το Halo Infinite που κυκλοφόρησε σε Xbox One, Xbox Series X|S και PC πέρυσι τον Δεκέμβριο.

Σου θυμίζουμε ότι η σειρά Halo μεταδίδεται αποκλειστικά από την COSMOTE TV με την πρεμιέρα της να είναι την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 22:15 (COSMOTE SERIES HD).