Η APPLE φέρνει τις λειτουργίες εντοπισμού συναυλιών στο APPLE Music και στο APPLE Maps

10 μήνες πριν
APPLE Music

Η APPLE ανακοίνωσε αυτό το μήνα ότι φέρνει λειτουργίες ανακάλυψης συναυλιών στο APPLE Music και στο APPLE Maps. Οι νέες λειτουργίες θα διευκολύνουν τους χρήστες να βρίσκουν και να ανακαλύπτουν συναυλίες που συμβαίνουν κοντά τους, καθώς και να μαθαίνουν περισσότερα για τους καλλιτέχνες και τους χώρους που συμμετέχουν.

Στο APPLE Music, οι χρήστες θα μπορούν πλέον να βλέπουν μια νέα καρτέλα "Συναυλίες" που θα περιλαμβάνει μια επιμελημένη επιλογή επερχόμενων συναυλιών. Η καρτέλα θα περιλαμβάνει συναυλίες από διάφορα είδη, καθώς και συναυλίες που συμβαίνουν σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες μπορούν επίσης να περιηγηθούν στις συναυλίες ανά καλλιτέχνη, είδος ή ημερομηνία.

Όταν οι χρήστες πατήσουν σε μια συναυλία, θα μπορούν να δουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συναυλία, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας, της ώρας, της τοποθεσίας και των τιμών των εισιτηρίων. Θα μπορούν επίσης να δουν μια λίστα με τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν, καθώς και έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα του καλλιτέχνη στο APPLE Music.

Στους Χάρτες της APPLE (APPLE Maps), οι χρήστες θα μπορούν πλέον να βλέπουν ένα νέο κουμπί "Συναυλίες" στη γραμμή αναζήτησης. Όταν οι χρήστες πατήσουν το κουμπί, θα μπορούν να δουν μια λίστα με τις επερχόμενες συναυλίες που γίνονται κοντά τους. Όπως και με την εφαρμογή Music, η λίστα θα περιλαμβάνει την ημερομηνία, την ώρα, την τοποθεσία και τις τιμές των εισιτηρίων για κάθε συναυλία.

Οι νέες λειτουργίες ανακάλυψης συναυλιών είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στις εφαρμογες των APPLE Music και APPLE Maps. Διευκολύνουν τους χρήστες να ανακαλύπτουν συναυλίες και παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτές, ώστε οι χρήστες να μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με το ποιες θα παρακολουθήσουν.

Εκτός από τις νέες λειτουργίες ανακάλυψης συναυλιών, η APPLE ανακοίνωσε επίσης ότι προσθέτει μια νέα λειτουργία "Set Lists" στο APPLE Music. Η λειτουργία "Set Lists" θα επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται και να ακούν τις set lists από αγαπημένους καλλιτέχνες που βρίσκονται σε περιοδεία. Η λειτουργία θα περιλαμβάνει set lists από διάφορους καλλιτέχνες, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα τραγούδια που περιλαμβάνονται σε αυτή.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθουν οι χρήστες περισσότερα για τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και να ανακαλύψουν νέα μουσική μέσα από το iPhone τους. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για τους χρήστες να προετοιμαστούν για μια συναυλία ακούγοντας τα τραγούδια που θα παρουσιαστούν.