Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Οκτώβριο με πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο

1 εβδομάδα πριν
lioness

Ο Οκτώβριος φέρνει πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο στην COSMOTE TV, με την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς "Lioness" να ξεχωρίζει. Το κατασκοπικό θρίλερ, που βασίζεται σε πραγματικό πρόγραμμα της CIA, επιστρέφει στις 28 Οκτωβρίου με διπλό επεισόδιο, μόλις 24 ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική.

Η σειρά, δημιουργία του Τέιλορ Σέρινταν, γνωστού από τις επιτυχίες "Tulsa King" και "Yellowstone", συνεχίζει να εξερευνά τον αγώνα της CIA κατά της τρομοκρατίας. Στη νέα σεζόν, οι χαρακτήρες της Τζο, της Κέιτλιν και του Μπάιρον, που υποδύονται αντίστοιχα οι Ζόε Σαλντάνα, Νικόλ Κίντμαν και Μάικλ Κέλι, έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα, άγνωστη μέχρι πρότινος απειλή. Για την αντιμετώπισή της, στρατολογούν μια νέα πράκτορα, προσθέτοντας νέα δυναμική στην ήδη εντυπωσιακή ομάδα ηθοποιών.

Παράλληλα, η COSMOTE TV εμπλουτίζει το πρόγραμμά της με μια σειρά από νέες και αγαπημένες αστυνομικές σειρές. Το "NCIS: Origins" κάνει την πρεμιέρα του στις 15 Οκτωβρίου, μεταφέροντας τους θεατές πίσω στο 1991 για να παρακολουθήσουν τα πρώτα βήματα του Λερόι Τζέθρο Γκιμπς στη Ναυτική Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών.

Την επόμενη μέρα, στις 16 Οκτωβρίου, η 7η σεζόν του "FBI" κάνει την εμφάνισή της, συνοδευόμενη από τις spin-off σειρές "FBI: International" (4η σεζόν) και "FBI: Most Wanted" (6η σεζόν). Οι φαν του είδους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα τρίωρο γεμάτο δράση και μυστήριο.

Η προσφορά σε αστυνομικές σειρές συνεχίζεται με την επιστροφή του "Elsbeth" για δεύτερη σεζόν στις 18 Οκτωβρίου. Η βραβευμένη με Emmy Κάρι Πρέστον επιστρέφει στον ρόλο της έξυπνης και αντισυμβατικής δικηγόρου που γνωρίσαμε στις σειρές "The Good Wife" και "The Good Fight". Λίγες μέρες αργότερα, στις 21 Οκτωβρίου, η Κουίν Λατίφα επανέρχεται για 5η σεζόν στο "The Equalizer", υποδυόμενη μια μυστηριώδη πρώην πράκτορα της CIA.

Το δραματικό στοιχείο ενισχύεται με την 3η σεζόν του "Fire Country" στις 19 Οκτωβρίου, ενώ οι λάτρεις των βρετανικών παραγωγών θα χαρούν με τη 2η σεζόν της ανθολογικής σειράς "Showtrial" του BBC, που θα είναι διαθέσιμη από τις 8 Οκτωβρίου.

Για όσους προτιμούν τις κωμωδίες, η γαλλική σειρά "HPI (Haut Potentiel Intellectuel)" επιστρέφει με τα υπόλοιπα επεισόδια του 5ου κύκλου της στις 4 Οκτωβρίου. Επιπλέον, η 4η σεζόν του βρετανικού sitcom "Ghosts" κάνει πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου, ενώ το "Poppa's House" με τους Ντέιμον Ουέγιανς και Ντέιμον Ουέγιανς Τζούνιορ έρχεται στις 25 Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επανεκτέλεση της κλασικής σειράς "Matlock" με την Κάθι Μπέιτς, που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο με εντυπωσιακή τηλεθέαση, συνεχίζεται κάθε Παρασκευή στις 22:00.

Όλα τα νέα επεισόδια, μετά την προβολή τους στα κανάλια COSMOTE SERIES HD και COSMOTE SERIES MARATHON HD, θα είναι διαθέσιμα στον δωρεάν, on demand κατάλογο της πλατφόρμας. Οι συνδρομητές θα έχουν επίσης πρόσβαση στους προηγούμενους κύκλους των σειρών που επιστρέφουν με νέα επεισόδια.