Η MARVEL γιορτάζει 85 χρόνια και αποκαλύπτει το μέλλον του κινηματογραφικού της σύμπαντος

1 εβδομάδα πριν
marvel thunderbolts

Η MARVEL γιορτάζει την 85η επέτειό της με μια εντυπωσιακή αναδρομή στην ιστορία της και μια ματιά στο μέλλον του κινηματογραφικού της σύμπαντος. Σε ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε, η εταιρεία τιμά τους θρυλικούς δημιουργούς της, Stan Lee, Jack Kirby και Steve Ditko, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει πρώτες εικόνες από επερχόμενες παραγωγές που αναμένεται να ενθουσιάσουν τους φανατικούς θαυμαστές της.

Το βίντεο ξεκινά με αρχειακό υλικό και φωτογραφίες των ιδρυτών της MARVEL, υπενθυμίζοντας στο κοινό τις ρίζες αυτής της κολοσσιαίας δημιουργικής δύναμης. Στη συνέχεια, παρουσιάζει στιγμιότυπα από τα πρώτα τεύχη κόμικς του Spider-Man και των Avengers, καθώς και σκηνές από τις κινηματογραφικές ταινίες του Iron Man, του Deadpool και των X-Men, σκιαγραφώντας την πορεία της MARVEL τα τελευταία 85 χρόνια.

Ωστόσο, το πιο συναρπαστικό μέρος του βίντεο είναι οι πρώτες εικόνες από μελλοντικές παραγωγές. Οι θαυμαστές είχαν την ευκαιρία να δουν τον Charlie Cox να επιστρέφει στον ρόλο του Daredevil για τη σειρά "Born Again", καθώς και πλάνα από την επερχόμενη ταινία "Thunderbolts". Επίσης, παρουσιάστηκε η Riri Williams στον ρόλο της Ironheart και, προς έκπληξη πολλών, ο Harrison Ford ως Red Hulk.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το βίντεο είχε κυκλοφορήσει για λίγο στο διαδίκτυο την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η MARVEL το ανέβασε και το διέγραψε γρήγορα από το X. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι στο San Diego Comic-Con είχαν ήδη την ευκαιρία να δουν αυτές τις πρώτες εικόνες. Η επίσημη κυκλοφορία του βίντεο σήμερα φαίνεται να είναι μια κίνηση της MARVEL για να συμπεριλάβει όλους τους fans που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο συνέδριο ή δεν πρόλαβαν να δουν τις διαρροές στο διαδίκτυο.

Οι φίλοι της MARVEL έχουν πολλά να περιμένουν στο άμεσο μέλλον. Η πρώτη από αυτές τις νέες παραγωγές που θα δούμε είναι το "Captain America: Brave New World", όπου ο Harrison Ford θα εμφανιστεί ως Red Hulk. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2025.

Ακολουθεί η πολυαναμενόμενη αναβίωση του Daredevil στη σειρά "Daredevil: Born Again", η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο Μάρτιο. Η ταινία "Thunderbolts" έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 2 Μαΐου, ενώ η σειρά "Ironheart", η οποία έχει καθυστερήσει, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην παραγωγή, η σειρά "Daredevil: Born Again" θα αποτελείται από 18 επεισόδια, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια σειρές της MARVEL.