Το "It's What Inside" του Netflix ίσως αποτελεί μια από τις πιο περίεργες sci-fi ταινίες της χρονιάς

1 εβδομάδα πριν
It's What Inside

Το NETFLIX κυκλοφορεί μια νέα ξεχωριστή ταινία επιστημονικής φαντασίας με τίτλο "It's What Inside". Η ταινία, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Greg Jardin, υπόσχεται να προσφέρει στους θεατές μια πρωτότυπη και ανατριχιαστική εμπειρία, συνδυάζοντας έντονη δράση με χιουμοριστικά στοιχεία.

Η πλοκή της ταινίας επικεντρώνεται σε μια ομάδα παλιών συμφοιτητών που συναντιούνται ξανά με αφορμή έναν επικείμενο γάμο. Η συνάντηση παίρνει μια απρόσμενη τροπή όταν ένας από αυτούς, που είχε χαθεί για σχεδόν μια δεκαετία, εμφανίζεται με ένα μυστηριώδες παιχνίδι κλεισμένο σε έναν χαρτοφύλακα. Το παιχνίδι αυτό πρόκειται να αναστατώσει σοβαρά την παρέα αφού στην ουσία μεταφέρει το μυαλό ενός ατόμου στο σώμα άλλου!

Ο σκηνοθέτης Greg Jardin επιλέγει να παρουσιάσει αρχικά τους χαρακτήρες της ταινίας, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει καλά την κάθε προσωπικότητα. Μεταξύ των πρωταγωνιστών συναντάμε τη Shelby και τον Cyrus, ένα ζευγάρι με καταπιεσμένα συναισθήματα, τον εύθυμο Reuben που πρόκειται να παντρευτεί, τον Dennis, γόνο πλούσιας οικογένειας, τη γοτθική Brooke, τη Maya με τις οικολογικές ανησυχίες και την influencer Nikki.

Η άφιξη του Forbes, ενός πρώην εσωστρεφούς μέλους της παρέας που είχε εξαφανιστεί μετά το κολέγιο, πυροδοτεί τις εξελίξεις. Ο Forbes φέρνει μαζί του μια συσκευή που έχει αναπτύξει και προτείνει στους φίλους του να τη δοκιμάσουν.

Η ταινία φαίνεται να εξερευνά θέματα όπως οι διαπροσωπικές σχέσεις, η τεχνολογία και οι απρόβλεπτες συνέπειες των επιλογών μας. Ο τρόπος που ο Jardin χειρίζεται την αφήγηση υπόσχεται να κρατήσει το ενδιαφέρον των θεατών, καθώς η ιστορία ξετυλίγεται και αποκαλύπτονται νέες πτυχές των χαρακτήρων και της κατάστασης.

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει ταλαντούχους ηθοποιούς όπως η Brittany O'Grady, ο James Morosini, ο Devon Terrell, ο Gavin Leatherwood, η Reina Hardesty, η Nina Bloomgarden, η Alycia Debnam-Carey και ο David Thompson. Η ποικιλομορφία των χαρακτήρων υπόσχεται να προσφέρει μια πολύπλευρη οπτική στα γεγονότα που θα εκτυλιχθούν.

 Η ταινία "It's What Inside" αναμένεται να είναι διαθέσιμη για streaming από σήμερα 4 Οκτωβρίου 2024. Ακόμα να βάλεις COSMOTE TV με Netflix στην τηλεόρασή σου!