Το Minecraft ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη και αυτό είναι το πρώτο του τρέιλερ

2 ημέρες πριν
minecraft movie cast

Το πρώτο τρέιλερ για την ταινία "A Minecraft Movie" μόλις κυκλοφόρησε, αποκαλύπτοντας μια φαντασμαγορική απεικόνιση του κόσμου του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού. Η ταινία, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου 2025, μεταφέρει το κυβικό σύμπαν του Minecraft στη μεγάλη οθόνη με ένα εντυπωσιακό καστ.

Στο επίκεντρο της πλοκής βρίσκονται τέσσερις χαρακτήρες που μεταφέρονται μαγικά στον κόσμο του Overworld. Ο Jason Momoa υποδύεται τον Garrett "The Garbage Man" Garrison, ενώ οι Sebastian Eugene Hansen, Emma Myers και Danielle Brooks ενσαρκώνουν τους Henry, Natalie και Dawn αντίστοιχα. Στην περιπέτειά τους συναντούν τον Steve, έναν έμπειρο τεχνίτη που ερμηνεύεται από τον Jack Black.

Ο σκηνοθέτης Jared Hess, γνωστός από τις ταινίες "Napoleon Dynamite" και "Nacho Libre", αναλαμβάνει τα ηνία της παραγωγής. Το σενάριο υπογράφουν οι Chris Bowman και Hubbel Palmer. Η Warner Bros. Pictures θα διανείμει την ταινία, ενώ στην παραγωγή συμμετέχουν οι εταιρείες Legendary Pictures, Mojang Studios και Vertigo Entertainment.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Ζηλανδία από τον Ιανουάριο μέχρι τα μέσα Απριλίου. Ο Jason Momoa, σε ανάρτησή του στο Instagram, χαρακτήρισε την εμπειρία ως "μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής του".

Το Minecraft, που δημιουργήθηκε από τον Markus Persson το 2011, κατέχει τον τίτλο του βιντεοπαιχνιδιού με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, ξεπερνώντας τα 300 εκατομμύρια αντίτυπα. Η δημοτικότητά του παραμένει υψηλή, με πάνω από 166 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες.

Το τρέιλερ υπόσχεται έναν κόσμο όπου "οτιδήποτε μπορείς να ονειρευτείς, μπορείς να το δημιουργήσεις". Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Overworld, ένα φανταστικό περιβάλλον γεμάτο περίεργα πλάσματα όπως πρόβατα, ζόμπι και άλλα χαρακτηριστικά στοιχεία του παιχνιδιού.

Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Jennifer Coolidge, Kate McKinnon και Jemaine Clement, προσθέτοντας ακόμα περισσότερο ταλέντο στην παραγωγή.