Νέα σετ LEGO Star Wars θα παρουσιαστούν στη LEGO CON 2022

1 έτος πριν
lego con

Επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο η παρουσίαση πολλαπλών σετ LEGO Star Wars στην επικείμενη LEGO CON 2022. Όπως αποκάλυψε η LEGO Group, το event του 2022 δε θα έχει καμία σχέση με το -ομολογουμένως ανέμπνευστο και υποτονικό περυσινό αφού στόχος είναι τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν να μην έχουν ανακοινωθεί προηγουμένως στο κοινό (οι «διαρροές» θα ‘ναι ένα μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί αλλά αυτό αποτελεί μια άλλη ιστορία). Εν πάση περιπτώσει, στη φετινή LEGO CON τα LEGO Star Wars αναμένεται να έχουν την τιμητική τους.

Ακριβή αριθμό δε γνωρίζουμε, ξέρουμε ωστόσο πως θα ‘ναι περισσότερα του ενός -ΟΚ, από το ολότελα, κάτι είναι κι αυτό. Στη LEGO CON θα παρουσιαστούν ακόμα σετ από τις συνεργασίες της LEGO με τη Nintendo (βλ. Super Mario) και τη Marvel καθώς επίσης και το NINJAGO. Η LEGO έχει υποσχεθεί ακόμα «άνευ προηγουμένου behind the scenes περιεχόμενο» με συνεντεύξεις από τους δημιουργούς των σετ, making of βίντεο από την όλη διαδικασία κ.α.

Στην περυσινή LEGO CON είχαμε δει ανακοινώσεις σετ στο πλαίσιο των LEGO Harry Potter, LEGO DOTS, LEGO Masters, LEGO House, LEGO Technic, LEGO Minecraft, NINJAGO, LEGO Super Mario αλλά και LEGO Star Wars, έστω κι αν οι «διαρροές» που είχαν σημειωθεί χάλασαν την έκπληξη αφού οι φανατικοί φίλοι των LEGO γνώριζαν εκ προοιμίου τι θα δουν.

Η LEGO CON είναι ένα event που διοργανώνεται ψηφιακά (εν αντιθέσει με τις περισσότερες εκθέσεις με θέμα τα LEGO που είναι φυσικής μορφής) για πρώτη φορά πέρυσι στο Μπιλούντ, την πόλη που θεωρείται «σπίτι» της LEGO (εκεί άλλωστε ιδρύθηκε η εταιρεία το 1949) στη χερσόνησο της Γιουτλάνδης, στην κεντρική Δανία. Η φετινή έκθεση ξεκινά στις 18 Ιουνίου στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδος και φυσικά θα είσαι σε θέση να παρακολουθήσεις τα τεκταινόμενα από το κανάλι της LEGO στο YouTube εντελώς δωρεάν.