Νέο βίντεο του Doctor Strange 2 αυξάνει τις ήδη ψηλές προσδοκίες μας

9 μήνες πριν
doctor strange

Φίλοι του MCU την προσοχή σας! Ο Doctor Strange επιστρέφει με μία νέα περιπέτεια και αν κρίνουμε από το βίντεο που μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα, θα είναι πιο επική από οποιαδήποτε άλλη! Ο λόγος φυσικά για το Doctor Strange in the Multiverse of Madness, την ταινία του Sam Raimi σε σενάριο του Michael Waldron που κυκλοφορεί στις 6 Μαΐου με πρωταγωνιστή -ποιον άλλον- τον Benedict Cumberbatch στον ρόλο του Dr. Stephen Strange.

Αν πάτησες «play» στο παραπάνω βίντεο, θα πήρες μια πρώτη γεύση από τη φρενήρη δράση, τα εκπληκτικά εφέ και βέβαια τα όσα είχαν να πουν ο ίδιος ο Raimi και οι πρωταγωνιστές της. Φυσικά το ζητούμενο για όλους τους λάτρεις του MCU, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστεί το ίδιο το σύμπαν της Marvel. Μετά το Spider-Man: No Way Home, οι προσδοκίες των φαν έχουν χτυπήσει… ταβάνι, με τις φήμες να θέλουν το νέο φιλμ του Doctor Strange να είναι τίγκα στα cameos, δίνοντας τροφή για ακόμα περισσότερες ταινίες στο μέλλον.

Το καστ του Doctor Strange in the Multiverse of Madness άλλωστε δε στερείται αστέρων. Τον Cumberbatch εξ άλλου πλαισιώνουν η Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff), η Rachel McAdams (Dr. Christine Palmer), ο Michael Stuhlbard (Dr. Nicodemus West), ο Patrick Stewart (Charles Xavier), ο Benedict Wong (Wong), η Xochitl Gomez (America Chavez) και αρκετοί ακόμα. Φυσικά η μεγαλύτερη εγγύηση για τα όσα θα μας προσφέρουν ο Strange κι η παρέα του δεν είναι άλλη από την παρουσία του Sam Raimi ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία σε ταινίες με super heroes (Spider-Man, Spider-Man 2, Spider-Man 3).

Θυμίζουμε πως βρισκόμαστε στην τέταρτη φάση του MCU η οποία ξεκίνησε πέρυσι με τις ταινίες Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals και Spider-Man: Now Way Home. Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness είναι η πρώτη κυκλοφορία για φέτος. Αναμένονται δύο ακόμα: το Thor: Love and Thunder στις 8 Ιουλίου και το Black Panther: Wakanda Forever στις 11 Νοεμβρίου.