Νέο trailer του “Thor: Love and Thunder” αποκαλύπτει την νέα Thor

1 έτος πριν
thor

Η τέταρτη ταινία Thor καταφθάνει το καλοκαίρι και θα είναι δραστικά διαφορετική από όσες έχουν προηγηθεί. Ο λόγος είναι η Dr. Jane Foster, την οποία υποδύεται η Natalie Portman, που θα εξελιχθεί στην πρωταγωνίστρια της ταινίας ως η νέα Thor στη θέση του Thor Odison, που υποδύθηκε για αρκετές ταινίες ο Chris Hemsworth.

Με τον Taika Waititi να επιστρέφει σε ρόλο σκηνοθέτη μετά το Thor: Ragnarok, το Thor: Love and Thunder αναλαμβάνει να συνεχίσει την ιστορία του Θεού του Asgard μετά το Avengers: Endgame.

Στο εκρηκτικό νέο trailer, βλέπουμε μια εμφανώς πολύ γυμνασμένη Natalie Portman ως Thor, να κρατάει το παντοδύναμο σφυρί Mjolnir και το μέλλον του Thor Odinson παραμένει μυστήριο, αφού φαίνεται πως αφήνει πίσω τους Guardians of the Galaxy για να συνεχίσει αλλιώς το μονοπάτι του.

Στα κόμικς, η σειρά “The Mighty Thor” ακολουθεί παρόμοια πλοκή, έχοντας την Jane Foster να αναλαμβάνει το ρόλο που κατείχε μέχρι πρότινος ο Thor Odinson ως Θεός του Κεραυνού, όταν το Mjolnir τον βλέπει ως ανάξιο, του αφαιρεί τις δυνάμεις και αρνείται να τον αφήσει να το χρησιμοποιεί. Αντ’ αυτού, το σφυρί επιλέγει την Foster ως άξια διάδοχο, η οποία όμως πάσχει από καρκίνο του μαστού και κάθε φορά που χρησιμοποιεί το σφυρί, η κατάστασή της επιδεινώνεται.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν η ταινία θα ακολουθήσει παρόμοια λογική. Η επίσημη πλοκή, όπως αναφέρεται από τη Marvel, περιστρέφεται γύρω από τον Thor που αναζητά τη γαλήνη μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame, όμως η άφιξη του τρομακτικού Gorr the God Butcher που θέλει να σφαγιάσει κάθε θεό, βάζει τα αρχικά του σχέδια σε δεύτερη μοίρα. Στο μεταξύ, η Jane Foster, πρώην σχέση του Thor, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Mjolnir εντελώς ανεξήγητα και παρουσιάζεται ως η “Mighty Thor”. Μαζί με τον Thor, οι δυο τους θα επιχειρήσουν να σταματήσουν τον Gorr προτού είναι αργά.

Το Thor: Love and Thunder αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 8 Ιουλίου, ενώ έως τότε, αναμένουμε και το Doctor Strange: The Multiverse of Madness στις 6 Μαΐου.