Νέος Captain America: Η εποχή του Sam Wilson ξεκινά μ’αυτό το τρέιλερ

1 μήνας πριν
red hulk captain america shield

Τα Marvel Studios παρουσίασαν το πρώτο τρέιλερ για την ταινία "Captain America: Brave New World", την τέταρτη ταινία του franchise και την πρώτη με πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie ως Sam Wilson. Ο Mackie αναλαμβάνει τον ρόλο του Captain America από τον Chris Evans, ο οποίος υποδύθηκε τον Steve Rogers στις προηγούμενες ταινίες.

Το τρέιλερ παρουσιάζει τον Sam Wilson να συναντά τον πρόεδρο των ΗΠΑ Thaddeus "Thunderbolt" Ross, τον οποίο υποδύεται ο Harrison Ford. Ο Ross προτείνει στον Wilson να γίνει πράκτορας των ΗΠΑ. Η δράση κλιμακώνεται με τον Captain America να αποτρέπει μια απόπειρα δολοφονίας στον Λευκό Οίκο. Το τρέιλερ κλείνει με μια σύντομη εμφάνιση του Red Hulk, ενός νέου χαρακτήρα που στα κόμικς αποτελεί την εναλλακτική προσωπικότητα του Ross.

Η πρώτη εμφάνιση του Sam Wilson ως Captain America έγινε στη σειρά "The Falcon and the Winter Soldier" που σίγουρα έχεις bingάρει στην smart TV σου. Η σειρά, που έλαβε θετικές κριτικές και πέντε υποψηφιότητες για Emmy, παρουσίασε τον Wilson να συνεργάζεται με τον Bucky Barnes (Sebastian Stan) εναντίον μιας τρομοκρατικής οργάνωσης.

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει επιστροφές από τη σειρά "The Falcon and Winter Soldier", όπως ο Danny Ramirez ως ο νέος Falcon και ο Carl Lumbly ως Isaiah Bradley. Νέες προσθήκες περιλαμβάνουν τη Shira Haas ως την ισραηλινή υπερηρωίδα Sabra και τον Giancarlo Esposito σε ρόλο κακού. Ο Harrison Ford αναλαμβάνει τον ρόλο του "Thunderbolt" Ross από τον εκλιπόντα William Hurt.

Η ταινία επίσης φέρνει πίσω χαρακτήρες από παλαιότερες ταινίες του MCU, όπως η Liv Tyler ως Betty Ross και ο Tim Blake Nelson ως ο Leader από την ταινία "Incredible Hulk".

Ο Julius Onah σκηνοθετεί την ταινία, σε σενάριο των Malcolm Spellman, Dalan Musson και Matthew Orton. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 12 Φεβρουαρίου του 2025.

Η ταινία σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το franchise του Captain America, με τον Sam Wilson να αναλαμβάνει πλήρως τον ρόλο του εμβληματικού ήρωα. Η παρουσία του Harrison Ford ως πρόεδρος Ross και η πιθανή εμφάνιση του Red Hulk υπόσχονται να προσθέσουν νέες διαστάσεις στο σύμπαν της Marvel, το οποίο φέτος θα προβάλλει μόνο μία ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες.