Ο Gunn αποκαλύπτει την πρώτη ματιά στον Superman του Corenswet εν μέσω εξωγήινης εισβολής

3 μήνες πριν
superman logo on wall

Το πλήρες κοστούμι του Superman του Ντέιβιντ Κόρενσγουετ για την επερχόμενη ταινία του DC Universe αποκάλυψε ο Τζέιμς Γκαν, επικεφαλής των DC Studios. Η πολυαναμενόμενη αποκάλυψη έρχεται καθώς ο Gunn και ο Peter Safran ηγούνται της ανάπτυξης μιας νέας σειράς ταινιών και τηλεοπτικών σειρών της DC. Το project του Gunn για τον Superman, που είναι προς το παρόν η μόνη ταινία του DC Universe που βρίσκεται σε παραγωγή, πρόκειται να θέσει τις βάσεις για την επανεκκίνηση του franchise. Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Ιουλίου του 2025.

Η εικόνα, που απαθανατίστηκε στα γυρίσματα από τον Jess Miglio, δείχνει τον Corenswet να φορά την εμβληματική ενδυμασία του Superman, ενώ μια προφανής εισβολή εξωγήινων εκτυλίσσεται πάνω από την πόλη της Metropolis. Η στολή ισορροπεί μεταξύ spandex και πανοπλίας, αντλώντας έμπνευση από τις στολές του Superman της DC Rebirth και ενδεχομένως να διαθέτει μια κάπα που θυμίζει τον All-Star Superman. Οι γραμμώσεις στην υφή και η φθαρμένη εμφάνιση της ασπίδας S υποδηλώνουν ότι η εικόνα απεικονίζει ένα σημείο της ταινίας όπου ο Κλαρκ Κεντ έχει ήδη δώσει πολλές μάχες.

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες πτυχές της νέας στολής του Superman ήταν η προσθήκη του χαρακτηριστικού κορμού του χαρακτήρα. Με βάση τη φωτογραφία, φαίνεται ότι ο Superman του Corenswet θα φοράει όντως το κλασικό κόκκινο παντελόνι, που φαίνεται κάτω από τη ζώνη του. Η εμβληματική μπούκλα, ένα αγαπημένο χαρακτηριστικό των οπαδών της DC, έχει επίσης ενσωματωθεί στην απεικόνιση του “Ανθρώπου από Ατσάλι” από τον Corenswet.

Η φύση της εξωγήινης επίθεσης που συμβαίνει στη Μητρόπολη παραμένει μυστήριο. Οι εικασίες κάνουν λόγο για πιθανή εισβολή από τον έντονα φημολογούμενο κακό Brainiac, αν και αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Καθώς τα γυρίσματα συνεχίζονται, οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία περαιτέρω ματιές του Corenswet με τη στολή του Superman, είτε μέσω εξωτερικών γυρισμάτων είτε μέσω της ενδεχόμενης κυκλοφορίας του τρέιλερ της ταινίας. Το Superman: Legacy θα αποτελέσει την επιστροφή του γνωστού υπερήρωα στις κινηματογραφικές αίθουσες με δική του ταινία, από το 2013.