Ο Harrison Ford στο MCU!

1 έτος πριν
Harrison Ford

Ένας «θρύλος» του κινηματογράφου αποτελεί με κάθε επισημότητα το πιο πρόσφατο μέλος του Marvel Cinematic Universe. Ο λόγος για τον Harrison Ford ο οποίος μετά τον Indiana Jones, τον Han Solo και τους δεκάδες χαρακτήρες που έχει ερμηνεύσει στην τεράστια καριέρα του, θα ενσαρκώσει και τον Thaddeus Ross ή Thunderbolt, καλύπτοντας το κενό που άφησε ο William Hurt με τον θάνατό του νωρίτερα φέτος.

Η πρεμιέρα του Ford στο MCU θα γίνει με την ταινία Captain America: New World Order (πρωταγωνιστεί ο Anthony Mackie, γράφει ο Malcolm Spellman, σκηνοθετεί η Kari Skogland και κυκλοφορεί στις 3 Μαΐου του 2024) ενώ την ίδια χρονιά θα ακολουθήσει και δεύτερη εμφάνιση στο Thunderbolts (σε σκηνοθεσία Jake Schreier με πρωταγωνιστές τους Sebatian Stan, Hannah John-Kamen, Wyatt Russell, Julia Louis-Dreyfus, Florence Pugh, David Harbour, και Olga Kurylenko με κυκλοφορία στις 26 Ιουλίου του 2024).

O σπουδαίος Harrison Ford παρ’ ότι έχει «πατήσει» τα 80 (συγκεκριμένα τα έκλεισε στις 13 Ιουλίου) συνεχίζει να εργάζεται κανονικά. Πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας Indiana Jones, τρέιλερ της οποίας θα πρέπει λογικά να δούμε ως το φινάλε της τρέχουσας χρονιάς, μιας που η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου του 2023.

Με την ανακοίνωση της συμμετοχής του στις δύο επερχόμενες ταινίες του MCU πάντως, ο Ford έβαλε με τον πλέον απόλυτο τρόπο τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να μην αναλαμβάνει άλλο ρόλο στο σινεμά. Ας μην ξεχνάμε πως ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε εσχάτως στροφή στην τηλεόραση, καθώς εμφανίζεται στο Shrinking του Apple TV (από τους παραγωγούς του Ted Lasso, με τον Jason Segel στον ρόλο του πρωταγωνιστή) ενώ θα δώσει το «παρών» και στο 1923, το prequel του Yellowstone.

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, οι δύο επόμενες χρονιές θα ‘ναι γεμάτες από Harrison Ford για ‘μας τους (τηλε)θεατές. Να μας ετοιμάζει κι άλλα, εκείνος; Ο χρόνος θα δείξει.