Ο Jeremy Renner λέει ότι έσπασε 30 κόκκαλα σε ατύχημα με εκχιονιστικό

1 έτος πριν
Jeremy Renner-Hawkeye

Ο Jeremy Renner, ο κινηματογραφικός Hawkeye των Avengers, ενημερώνει τους θαυμαστές του ότι έσπασε 30 οστά στο ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα την Πρωτοχρονιά που οδήγησε στη νοσηλεία του στο νοσοκομείο. Αναφέρει επίσης ότι συνεχίζει να βρίσκεται στο δρόμο της ανάρρωσης.

Ο ηθοποιός μπήκε στο Instagram πριν λίγες μέρες για να μοιραστεί μια φωτογραφία του που δείχνει τον εαυτό του να δέχεται ιατρική φροντίδα στα πόδια του. "Πρωινές προπονήσεις, αποφάσεις όλα άλλαξαν αυτή τη συγκεκριμένη πρωτοχρονιά .... Γεννήθηκε από την τραγωδία για ολόκληρη την οικογένειά μου και γρήγορα επικεντρώθηκε στην ένωση της έμπρακτης αγάπης", έγραψε στη λεζάντα. "Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για τα μηνύματα και την προσοχή τους για την οικογένειά μου και εμένα".

Ο Renner συνέχισε: "Πολλή αγάπη και εκτίμηση σε όλους σας. Αυτά τα 30 και πλέον σπασμένα κόκαλα θα επιδιορθωθούν , θα δυναμώσουν, όπως ακριβώς βαθαίνει η αγάπη και ο δεσμός με την οικογένεια και τους φίλους . Αγάπη και ευλογίες σε όλους σας". Μεταξύ εκείνων που μοιράστηκαν την υποστήριξή τους στα σχόλια ήταν και ο συμπρωταγωνιστής του στους Avengers, Chris Hemsworth, ο οποίος έγραψε: "Είσαι πρωταθλητής φίλε! Σε αγαπάμε".

Σε συνέντευξη Τύπου στις 3 Ιανουαρίου, το τμήμα του σερίφη της κομητείας Washoe ενημέρωσε για ένα “τραγικό ατύχημα" που έλαβε χώρα στο σπίτι του Renner στην περιοχή Mt. Rose Highway στη Νεβάδα. Ο σερίφης Darin Balaam δήλωσε ότι ο Renner είχε καταπλακωθεί από ένα snowcat, ένα μηχανοκίνητο όχημα εκχιονισμού, αφού προσπάθησε να επιστρέψει σε αυτό όταν αυτό άρχισε να απομακρύνεται.

Ο αστέρας του Hawkeye μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από το σπίτι του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικά τραύματα.

Την επόμενη μέρα, μοιράστηκε την πρώτη του ενημέρωση με βίντεο από το νοσοκομείο με πλάνα από τον εαυτό του να πλένει τα μαλλιά του κατά τη διάρκεια ενός μπάνιου στο κρεβάτι. Ο Renner συμπεριέλαβε τη λεζάντα: "Στιγμή σπα στη ΜΕΘ για να μου ανεβάσει τη διάθεση".

Ο ηθοποιός, ο οποίος έκλεισε τα 52 του χρόνια στις 7 Ιανουαρίου στο νοσοκομείο του Ρίνο, έστειλε ένα σημείωμα στο ιατρικό προσωπικό το βράδυ πριν από τα γενέθλιά του: "Ευχαριστώ την ομάδα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Renowned Medical για την έναρξη αυτού του ταξιδιού".