Ο Κιάνου Ριβς θα είναι η φωνή του Shadow στο Sonic The Hedgehog 3

1 εβδομάδα πριν
Keanu Reeves

Ο Κιάνου Ριβς, ο γνωστός πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών John Wick και Matrix, πρόκειται να δανείσει τη φωνή του στον χαρακτήρα Shadow στην επερχόμενη ταινία Sonic the Hedgehog 3, όπως ανέφεραν πολλές πηγές.

Η ανακοίνωση αυτή ακολουθεί την γεμάτη δράση παρουσίαση της Paramount στο CinemaCon αυτό το μήνα, όπου το στούντιο αποκάλυψε μια πρώτη γεύση από το Sonic 3. Το υλικό αποκάλυψε ότι ο χαρακτήρας του Jim Carrey, Dr. Robotnik, παλεύει με την κατάθλιψη και έχει αφεθεί μετά τα γεγονότα του Sonic 2. Ωστόσο, ανακτά το κίνητρό του δημιουργώντας τον Shadow the Hedgehog, έναν χαρακτήρα που πρωτοεμφανίστηκε στο βιντεοπαιχνίδι Sonic Adventure 2 το 2001. Ο Shadow παρουσιάζεται ως ένα σκοτεινό και “νευρικό” αντίπαλο δέος του Sonic, διαθέτοντας παρόμοιες ικανότητες.

Το franchise των ταινιών Sonic, παραγωγής Paramount, ξεκίνησε με την κυκλοφορία το 2020 της ταινίας Sonic the Hedgehog, η οποία ξεπέρασε τις προσδοκίες συγκεντρώνοντας 319 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η επιτυχία αυτή σηματοδότησε μια σημαντική επανάσταση στο είδος της διασκευής βιντεοπαιχνιδιών για τη μεγάλη οθόνη, το οποίο προηγουμένως αντιμετώπιζε προκλήσεις στο box office. Η συνέχεια, το Sonic 2, βγήκε στις αίθουσες το 2022 και εδραίωσε περαιτέρω τη δημοτικότητα του franchise, κερδίζοντας εντυπωσιακά 404 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Ο σκηνοθέτης Τζεφ Φάουλερ έχει αναλάβει το τιμόνι και των τριών ταινιών, με τον Μπεν Σουάρτζ να αποτελεί τη φωνή του Σόνικ και τον Τζέιμς Μάρντσεν να υποδύεται τον Τομ Γουατσόφσκι, τον ανθρώπινο σύντροφο του Σόνικ.

Τα τελευταία χρόνια, ο Ριβς έχει σημειώσει ένα σερί επιτυχιών, με πιο πρόσφατο τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο John Wick: Chapter 4 και την επανάληψη του εμβληματικού του ρόλου ως Neo στο The Matrix του 2021: Resurrections. Τα επερχόμενα σχέδιά του περιλαμβάνουν το Good Fortune του Aziz Ansari, στο οποίο υποδύεται έναν φύλακα άγγελο, και μια σύντομη εμφάνιση ως ο διάσημος δολοφόνος στο John Wick Presents: Ballerina, ένα spinoff με την Ana De Armas στον πρωταγωνιστικό ρόλο.