Αδιαφόρησε ο Jonah Hill για το Mandalorian

2 έτη πριν
leonardo dicaprio

Πόσες φορές σου έχει τύχει να δεις κάτι και να ξετρελαθείς μαζί του, αλλά όταν το προτείνεις στους φίλους σου, εκείνοι να αδιαφορήσουν πλήρως; Αρκετές. Το ίδιο συνέβη και στον δύσμοιρο Leonardo DiCaprio ο οποίος προσπάθησε να πείσει τον φίλο του, Jonah Hill, να δει το "The Mandalorian", μόνο που εκείνος δεν του ‘δωσε καμία σημασία! Και δεν το λέμε εμείς αλλά το παραδέχτηκε ο ίδιος ο Hill, αρχικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό W και εν συνεχεία μέσω Instagram.

Όπως είπε λοιπόν ο Hill, o DiCaprio ως μεγάλος φαν του Star Wars «έστρωσε» τον Hill για να παρακολουθήσει τις περιπέτειες των baby Grogu και Pedro Pascal. Οι δυο τους άλλωστε έπαιξαν παρέα στο Don’t Look Up, την πρόσφατη παραγωγή του Netflix οπότε πέρασαν κάμποσο χρόνο μαζί στα γυρίσματα της ταινίας. Εν πάση περιπτώσει, ο Hill δεν «ψήνεται» ιδιαίτερα για sci-fi καταστάσεις οπότε εν αντιθέσει με τον DiCaprio, δεν ενδιαφέρθηκε. «Αν ήταν κάτι που δεν έγινε ποτέ ή δε θα μπορούσε να συμβεί ποτέ, δε με ενδιαφέρει, το βρίσκω δύσκολο να συγκεντρωθώ», ανέφερε» για να καταλήξει: «στο φινάλε χέστηκα αφού δεν είχα ιδέα περί τίνος επρόκειτο».

Το "The Mandalorian" αποτελεί ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» της video streaming υπηρεσίας Disney+, έχοντας ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή για την κινηματογραφικού επιπέδου παραγωγή αλλά φυσικά και από τα κορυφαία οπτικά εφέ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η τηλεοπτική σειρά της Disney ήταν υποψήφια για Καλύτερη Δραματική Σειρά στα πρόσφατα βραβεία Emmy ενώ απέσπασε συνολικά επτά βραβεία στη κατηγορία Primetime Creative Arts Emmy Awards.

Αν αναρωτιέσαι τι αρέσει στον Jonah Hill πάντως, η απάντηση είναι μάλλον το high fantasy, αφού δηλώνει συνεπαρμένος με το Game of Thrones το οποίο ξεκίνησε να παρακολουθεί τους τελευταίους μήνες, βλέποντας τα επεισόδιά του τρία-τρία. «Είδα τον Red Wedding και άρχισα να παίρνω τηλέφωνα τους φίλους μου για να τους πω τα νέα, ότι σκοτώθηκε ο Robb Stark κλπ. Και εκείνοι απαντούσαν σε στυλ “ναι ρε μεγάλε, το ξέρουμε”. Ήταν πολιτισμικό σοκ επιπέδου φινάλε Sopranos», είπε χαρακτηριστικά.