Ο Ryan Gosling ως άλλος Ken στην ταινία Barbie «ρίχνει» το internet

1 έτος πριν
barbie

Κακά τα ψέματα, η ταινία Barbie έχει κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων πολύ πριν βγει στους κινηματογράφους. Αφ’ ενός και μόνο το ότι μιλάμε για την πρώτη live-action ταινία Barbie αποτελεί είδηση, αφ’ ετέρου ωστόσο το καστ είναι γεμάτο ενδιαφέροντα ονόματα, αφού στο πλευρό της Margot Robbie (ιδανική για να ενσαρκώσει τον ρόλο της Barbie, παρεμπιπτόντως) συναντάμε τους Will Ferrell, Emma Mackey, Michael Cera, Ncuti Gatwa, Kate McKinnon, Ritu Arya, Hari Nef, Issa Rae, Simu Liu και Nicola Coughlan. Εκείνος όμως που κλέβει για την ώρα την παράσταση είναι ο Ryan Gosling.

Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση είναι πως μέχρι στιγμής έχουμε δει όλη κι όλη μία (1) φωτογραφία του Gosling ως Ken που όμως ήταν αρκετή για να προκαλέσει παραλήρημα. Ο Καναδός ηθοποιός έχει πραγματικά μεταμορφωθεί στον πλαστικό φίλο της Barbie, διαθέτοντας πλέον «χτιστούς» κοιλιακούς (κανονικό six-pack) και πλατινέ κοντό μαλλί, φοράει εσώρουχο με το όνομά του (!) που ξεχωρίζει μέσα από το παντελόνι του και τζιν αμάνικο τζάκετ ενώ ποζάρει με ένα απίστευτο αυτάρεσκο χαμόγελο.

Αντίστοιχα μία φωτογραφία έχουμε δει και από τη Margot Robbie ως Barbie, η οποία μας χαμογελά όλο νάζι από τη θέση του οδηγού σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο. Το στυλ της πάντως είναι πολύ πιο κοντά στο φυσικό της look, εν αντιθέσει με αυτό του Gosling που δεν έχει καμία σχέση -ούτε με την πραγματικότητα, ούτε με τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει ως τώρα ο γνωστός ηθοποιός. Και τα δύο ενσταντανέ ωστόσο είναι τίγκα στο ροζ και τα ανοιχτά χρώματα, πιάνοντας 100% τα vibes του brand name της Barbie (μια ματιά σε ένα οποιοδήποτε παιχνίδι από τη σειρά της κούκλας της MATTEL αρκεί).

Η ταινία Barbie αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στις αίθουσες των κινηματογράφων του χρόνου και συγκεκριμένα στις 21 Ιουλίου του 2023.