Ο Shadow the Hedgehog κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο Sonic 3

1 εβδομάδα πριν
Shadow the Hedgehog

Ο γρήγορος μπλε σκαντζόχοιρος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μια νέα περιπέτεια που υπόσχεται να ενθουσιάσει τους θαυμαστές της σειράς. Η PARAMOUNT έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την τρίτη ταινία "Sonic the Hedgehog", η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2024, και με ελληνική μεταγλώττιση. 

Το νέο κεφάλαιο στη σειρά ταινιών, που βασίζεται στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι της SEGA, φέρνει στο προσκήνιο έναν από τους πιο εμβληματικούς αντιπάλους του Sonic, τον Shadow the Hedgehog. Η επιλογή του Keanu Reeves για να δανείσει τη φωνή του στον μυστηριώδη μαύρο σκαντζόχοιρο έχει ήδη προκαλέσει ενθουσιασμό στους φανς.

Η τρίτη ταινία, της οποίας η παραγωγή είχε εγκριθεί πριν ακόμη κυκλοφορήσει η δεύτερη το 2022, υπόσχεται να εξερευνήσει νέες πτυχές του σύμπαντος των βιντεοπαιχνιδιών. Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν μυστικές, η σκηνή μετά τους τίτλους τέλους του "Sonic 2" είχε ήδη προϊδεάσει τους θεατές για την εμφάνιση του Shadow.

Ο Ben Schwartz επιστρέφει για να δώσει ξανά τη φωνή του στον Sonic, ενώ το cast των ηθοποιών που υποδύονται τους ανθρώπινους χαρακτήρες παραμένει αμετάβλητο. Ο Jim Carrey θα ενσαρκώσει και πάλι τον κακό Dr. Robotnik, ο James Marsden τον Tom Wachowski, η Tika Sumpter την Maddie Wachowski και ο Lee Majdoub τον Agent Stone. Επιπλέον, η Colleen O'Shaughnessey και ο Idris Elba θα δώσουν ξανά τις φωνές τους στους Miles "Tails" Prower και Knuckles the Echidna αντίστοιχα.

Η επιστροφή του Idris Elba ως Knuckles έρχεται λίγο μετά την κυκλοφορία της σειράς spin-off "Knuckles" στην τηλεόραση και στο PARAMOUNT+ και η οποία είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της COSMOTE TV. Η μίνι σειρά, που διαδραματίζεται μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης ταινίας, ακολουθεί τον Knuckles καθώς προσαρμόζεται στη ζωή στη Γη. Στη σειρά, ο Knuckles αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει τον σερίφη Wade Whipple, τον οποίο υποδύεται ο Adam Pally, στους τρόπους των πολεμιστών Echidna.

Η επιτυχία των προηγούμενων ταινιών της σειράς έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για την τρίτη. Η πρώτη ταινία "Sonic the Hedgehog", που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020, και η συνέχειά της τον Απρίλιο του 2022, κατάφεραν να συγκεντρώσουν συνολικά πάνω από 724 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Ο Jeff Fowler, ο οποίος σκηνοθέτησε τις δύο πρώτες ταινίες, επιστρέφει στο τιμόνι και για την τρίτη, εξασφαλίζοντας τη συνέχεια στο ύφος και την αισθητική της σειράς. Η επιστροφή του έμπειρου σκηνοθέτη αναμένεται να διατηρήσει το μείγμα δράσης, χιούμορ και οικογενειακής διασκέδασης που έκανε τις προηγούμενες ταινίες τόσο δημοφιλείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την παραγωγή, η ταινία "Sonic the Hedgehog 3" θα περιλαμβάνει περισσότερα ειδικά εφέ και σκηνές δράσης από τις προηγούμενες, αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία του κινηματογράφου για να ζωντανέψει τον κόσμο του Sonic με ακόμη μεγαλύτερη λεπτομέρεια και φαντασία.