Ο Tom Cruise μένει όρθιος επάνω (!) σε αεροπλάνο που πετάει

1 έτος πριν

Ο Tom Cruise είναι περιβόητος για την επιμονή του να κάνει ο ίδιος τις κάθε λογής επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες του παίζοντας και τον ρόλο του… κασκαντέρ. Το πρόγραμμα του 60χρονου ηθοποιού μάλιστα είναι γεμάτο σε τέτοιο βαθμό, που ο Cruise δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στη CinemaCon νωρίτερα μέσα στη χρονιά για την προβολή της -τότε- νέας του ταινίας, Top Gun: Maverick, αφού βρισκόταν στη Νότιο Αφρική για τα γυρίσματα του επόμενου Mission: Impossible.

Σε κλιπ που κυκλοφόρησε μέσω Twitter, ο Tom Cruise φαίνεται να απευθύνεται στους θεατές ζητώντας συγγνώμη, ενώ βρίσκεται -αρχικά γονατιστός, εν συνεχεία όρθιος- επάνω σε ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος! «Γεια σας! Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί μαζί σας. Συγγνώμη για τον έξτρα θόρυβο. Όπως μπορείτε να δείτε, γυρίζουμε το επόμενο επεισόδιο της σειράς Mission: Impossible», ξεκινά στο μήνυμά του και συνεχίζει: «Αυτή τη στιγμή περνάμε πάνω από το υπέροχο φαράγγι του ποταμού Μπλάιντ στην εκπληκτική Νότιο Αφρική και ετοιμάζουμε την ταινία έτσι ώστε να την απολαύσετε σύντομα στις αίθουσες».

Κάπου εκεί, ο Chris McQuarrie, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός της ταινίας (για την ακρίβεια, τόσο του Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, όσο και του Part Two) διακόπτει τον Tom Cruise από το δικό του μονοκινητήριο, υπενθυμίζοντάς του ότι το φως του ήλιου σιγά-σιγά λιγοστεύει ενώ τους… τελειώνουν και τα καύσιμα. Το κλιπ ολοκληρώνεται με τα δύο αεροσκάφη να «βουτάνε» προς τα αριστερά, με τον Cruise να παραμένει όρθιος…

Θυμίζουμε ότι το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One είναι σχεδιασμένο να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 28 Ιουνίου του 2024. Το καστ, πέραν του ίδιου του Tom Cruise, περιλαμβάνει ονόματα όπως αυτά των Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames, Vanessa Kirby, Hayley Atwell και Pom Klementieff με τις δύο τελευταίες να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση σε ταινία της σειράς.