Ο Tom Cruise ρισκάρει τη ζωή του (ξανά) στο νέο trailer του "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One'

10 μήνες πριν
Tom Cruise in Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το πολυαναμενόμενο καλοκαιρινό blockbuster "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One". H επερχόμενη ταινία καθώς και η συνέχειά της θα αποτελέσουν έναν αποχαιρετισμό για τον χαρακτήρα του Tom Cruise, Ethan Hunt, ο οποίος αποτελεί βασικό στοιχείο του franchise για πάνω από δύο δεκαετίες. Το διακύβευμα είναι υψηλό σε αυτό το τελευταίο μέρος, με τα μέλη του cast που επιστρέφουν αλλά και τις νέες προσθήκες να διακινδυνεύουν τα πάντα για να σώσουν τον κόσμο.

Οι Rebecca Ferguson, Ving Rhames και Simon Pegg επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ως σύμμαχοι του πρωταγωνιστή και μέλη της ομάδας. Η ομάδα έχει μεγαλώσει με την πάροδο του χρόνου, με την Ilsa Faust (την οποία υποδύεται η Kirby) να εντάσσεται στο "Mission: Impossible - Rogue Nation". Καθώς αυτές οι ταινίες προορίζονται να είναι τα τελευταία κεφάλαια με τον Ethan Hunt στο τιμόνι, είναι λογικό οι στενότεροι φίλοι του Hunt να επιστρέψουν για μια τελευταία αποστολή.

Η κύρια πλοκή της ταινίας δεν έχει γίναι ακόμα γνωστή όμως έχουν αποκαλυφθεί κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τους “κακούς”. Ο Esai Morales θα υποδυθεί τον κύριο ανταγωνιστή, μαζί με τους Shea Whigman και Pom Klementieff. Ο χαρακτήρας του Klementieff είναι ένας άρτια εκπαιδευμένος δολοφόνος που θα φέρει τον Ethan στα όριά του. Η μοίρα του κόσμου κρέμεται από μια κλωστή, καθώς η ομάδα θα εκτελέσει μερικά από τα μεγαλύτερα ακροβατικά στην ιστορία του κινηματογράφου.

Ο Tom Cruise είναι γνωστός για την παροχή ψυχαγωγίας υψηλών οκτανίων, όπως φάνηκε πέρυσι στο "Top Gun: Maverick". Στο "Dead Reckoning Part One", ανεβάζει την αγωνία στα ύψη οδηγώντας μια μοτοσικλέτα πάνω σε έναν γκρεμό κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Ο ίδιος και ο σκηνοθέτης Christopher McQuarrie συζήτησαν επίσης το ενδεχόμενο να εκτροχιάσουν ένα πραγματικό τρένο για μια από τις σκηνές δράσης της ταινίας.

Το "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" φτάνει στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου. Μπορείς να παρακολουθήσεις το νέο trailer παρακάτω.